Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +34
thighslapper0 +28
Też macie tak, że kiedy macie być w pracy albo gdziekolwiek indziej, gdzie nie ma waszej drugiej połówki to czujecie się beznadziejnie, boli w środku i cierpicie bez tej osoby, nie mozecie sie skupic i tylko myslicie kiedy wreszcie się zobaczycie? (╯︵╰,) 9h pon-pt katuszy i nie chce mi się żyć, dopiero po 15 odżywam, bo wiem ze zaraz odpalam avensiunie i jade do domu i bedzie tulenie.
Witajcie Mireczki,
Opowiem wam historię. Niektórzy uznają ja za ciekawą, niektórzy stwierdzą, że jestem niezrównoważonym psychicznie manipulantem - ale do sedna.
Korzystając z tygodnia, w którym miałem trochę więcej czasu na nudę postanowiłem założyć #tinder - sprawa nie byłaby godna opowieści gdyby nie fakt,
że założyłem konto kobiety, będąc mężczyzną. I tak po rozpoczęciu #podryw, muszę powiedzieć Wam, że atrakcyjne laski mają #!$%@?.
500 par w pierwszym dniu, z czego około 50% facetów od razu pisze wiadomość. Wiadomości są najróżniejsze, przez co NIKT nie jest tak naprawdę oryginalny.
Żadne odezwanie się poprzez napisanie imienia z wykrzyknikiem, proponowanie gier i zagadek nie odróżnia się od masy innych wiadomości.
Faceci są zdesperowani, często prowadzą monologi, w których wysyłają dwie trzy wiadomości na dzień, zapraszają gdziekolwiek się da byleby zaimponować,
przykuć do siebie uwagę. Godzinę zajęło mi umówienie się układ sponsorowany, dwie kolacje, trzy obiady, imprezę i seks bez zobowiązań. Kobiety naprawdę
mogą przebierać i wybierać w natłoku męskich benizów, co gorsza większość facetów z automatu przybiera postawę, po której idzie wyczuć, że desperacja motzno
i zrobi wszystko byleby zamoczyć.
Odpuściłem sobie bo podrywanie facetów zwyczajnie nie przynosi frajdy.
Zabawa zaczęła się po przełączeniu na kobiety - Tutaj można wysnuć kilka ciekawych wniosków.
Pierwszym filarem są kobiety, które szukają kogoś do trójkąta ze swoim narzeczonym, przyjacielem z korzyściami. Więc tutaj nadzieja na spełnienie mokrych snów niejednego Mireczka - jak najbardziej możliwa. Propozycje zazwyczaj są bardzo bezpośrednie, chociaż spotkałem się z parą, która zakładała nawet tylko związek emocjonalny, jeśli nie "chciałabym" niczego więcej.
Druga opcja to kobiety z preferencjami #biseksualizm i #homoseksualizm szukające przyjaciółki/związku. Prowadząc te rozmowy udało mi się wywnioskować kilka istotnych kwestii, które odróżniają kontakt kobiet z mężczyznami, a kobiet z kobietami.
Kobieta zdecydowanie szybciej zaczyna ufać drugiej kobiecie. W kontakcie takim nie doszukuje się ona typowo męskiego nastawienia na seks,
przez co nie przybiera postawy obronnej. Nawet kiedy wspomnimy o takowym lub zapytamy o jakiś pikantny aspekt z życia łóżkowego nie budzi oburzenia
typu "przestań Ty zboczeńcu, znamy się dopiero pół dnia", tylko po prostu uzyskujemy odpowiedź. Zazwyczaj dość nudną bo i seks dwóch kobiet nie jest według
mnie porywający, aczkolwiek rozmówczynie mówiły, że czasem lepszy taki niż facetem. Podobno bardziej emocjonujący i czuły.
Niektóre loszki angażowały się na tyle (po około 5 dniach średnio intensywnych rozmów), że aż przykro było mi im mówić, że manipulacja motzno i gadają z facetem, więc znikałem bez słowa.
W jednym przypadku poszedłem o krok dalej. Dość dobrze poznałem gust i upodobania jednej biseksualnej loszki, więc postanowiłem bogatszy o tę wiedzę,
przeprowadzić atak ze swojego prywatnego konta na facebooku, już jako prawdziwy ja.
(Większość kont, loszek i prawdopodobnie kilku Mireczków, z którymi pisałem była z integrowana z instagramem, z podanym nazwiskiem itd.)
Z dziewczyną tą przez pewien czas pisałem na tinderze, jako wymyślona kobieta a na fb jako ja. Niezła gimnastyka dla mózgu btw.
Znajomość rozwinęła się na tyle, że musiałem odpuścić tindera bo już przestawałem ogarniać z którego konta co pisałem. W mojej głowie
tworzyła się jedna znajomość z osobą, która po prostu poznawałem podwójnie intensywnie i różnych perspektyw. Początkowo zakładałem,
kończyć takie znajomości wiadomością typu "haha, jestem facetem i mam beniz a Ty się dałaś nabrać". W tej sytuacji jednak jesteśmy już po drugim
spotkaniu i jest naprawdę fajnie. No i trochę #wygryw bo wiem, że spotykam się z dziewczyną, która jest bi, choć sama jeszcze mi o tym nie powiedziała:D.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net ) Zaakceptował: XYZ
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Pominę milczeniem zakładanie konta innej płci, bo sporo osób tak robi, chociaż ja osobiście brzydzę się takim udawaniem kogoś innego w internecie. I
@biegajaca_z_nozyczkami: Po 33lvl i kilkunastu związakch tak właśnie uważam - 100% próby mi tak pokazało.
@biegajaca_z_nozyczkami:
A tam przypadkiem nie ma limitu 100 lajków na dobę?
Laski nie mają tam tak dobrze, przeglądałem facetów na badoo i od czasu gdy wprowadzili tam weryfikację poprzez zdjęcie to zauważyłem że tam przypada może 1 przystojny facet na 20 ładnych lasek.
bo wtedy facet mowi, no #!$%@? zdradzila mnie, wiec musze byc #!$%@?, a zdradzila mnie z kobieta, COOOL DUDE ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo jak moze sie w ogole porownywac do kobiety ?
@Instynkt na koncie, gdzie byłem mężczyzną miałem limit od samego początku. Przy koncie kobiety w pierwszy dzień zrobiłem około 400 par (na pewno grubo ponad 100)
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: XYZ
Wołam obserwujących: