Wpis z mikrobloga

Jestem tak #!$%@? i zniesmaczony ze strony #!$%@? #sony co teraz wyprawiają z #ps4 - że w końcu nie wiem czy to nadal plotki czy może jednak okazać się prawdą, że wyjdzie lepsza konsola, która #!$%@? nazwę NEO to #!$%@?, tyle lat ich wspierałem począwszy od czasu PSX'a aż do dnia dzisiejszego to jestem tak wyruchany w dupę z taką polityką sony, przez ich ruch. Co fakt konsolę będę miał już 2 lata ale #!$%@? bez przesady jak ma być nowa z lepszym sprzętem. #!$%@?ć taką politykę grową. Z własnego doświadczenia wiem, że im więcej plotek tym potem okazuje się jednak prawdą, banka pęka, prawda wyjawia. #!$%@?ć.
  • 41
@nofink: jak to w czym? Podział graczy się zrobi i zacznie się gównoburza odnośnie konsoli dotyczącej sony. Mając w krótkim czasie taką konsolę, a po chwili dowiadujesz się, że będzie lepsza? Nie ma to jak być wyruchanym, bo miałeś okazję lepszą kupić.
@kubica94: Zobacz ile trwała generacja konsol PS3, a ile teraz trwa generacja PS4? W tym rzecz, że kupujesz konsolę na parę lat i masz spokój, a tu już zastanawiasz się na kolejny wydatek i to szybki, bo będziesz do tego zmuszony i oni Ci to zrobią, żebyś wydał na lepszą.
@zaorany_1: od premiery PS4 w listopadzie (a wtedy ma nadejsc PS4,5) uplynie dokladnie 3 lata, a to przeciez nie koniec obecnej generacji, wiec powiedzenie "kupujesz raz na 5 lat" ma w tym przypadku jak najbardziej sens