Aktywne Wpisy

michal-panicz +59
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
SzubiDubiDu +515
W robocie siedziałem w pokoju bab, ale to było nieszczęście, codziennie słuchać o ich dzieciakach, przepisach na ciasto i planach na wakacje. Też wypytywanka co u ciebie, a jak tam, a co ty taki nierozmowny? Ciekawe co mam mówić jak dzieci brak, kasy na wakacje brak a blacha na ciasto zerdzewiała 20 lat temu xD
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go

Zdecydowanie plasmy nie chcę, mimo aktualizowania to bugi jak były tak są.
Myślałem nad debianem.
Jest jeszcze kwestia współpracy z ssd. Mint mimo ustawienia fstab ładował się no, powoli. Manjaro domyślnie był dobrze ustawiony i odpala się szybko. No nie ma co ukrywać, po to zainwestowałem w ssd żeby to się szybko odpalało...
@TypowyNerd: mam w wersji 5.6.1 - syf
@fervi: mate w sumie nie jest złe
Spróbuję tego debiana, ciekawe czy go opanuję.
Nie mam wielu ekranow a moja grafika to intel :) co do crashy to mialem ich wiele ale jedynie pod sterownikiem SVGAII VMware dla maszyny wirtualnej, natywnie nie przypominam sobie.
Debian powinien ci sluzyc.
To nie wina systemu czy srodowiska a jakiegos konfliktu na warstwie sterownik/sprzet w twoim przypadku.
Czyli co, zostaje fedora?
PS. GUI jest dopracowane.
Sprawdz sobie na YT sa recenzje tego systemu.