Aktywne Wpisy

olo1917 +1001
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta

Tumurochir +196

Możesz coś więcej napisać o tych wyjazdach?
no pewnie:
po porostu lubie jezdzic na rowerze i z tego ci napisales to w podobym stylu.
No i mieszkam w Warszawie co ulatwia kontakt.
W nastepny weekend albo za dwa chce skoczyc z Warszawy do Kazimierza, wyjazd w piatek po pracy, ok 70-80 km reszta w sobote i powrot pociagiem. W zasadzie mysle ze tydzien, dwa juz bedzie mozna spokojnie spac pod namiotem.
W tym roku myslalem tez zeby skoczyc
co o tym myslisz?
Kazimierz to nie lepiej wyjazd w sobotę np o 6 rano i dojazd do samego Kazimierza?
Już tak robiłem, i wcale nie jechałem główną, tylko większość bocznymi drogami, i ok 15-stej byłem w Kazimierzu, potem powrót też rowerem do stacji Puławy miasto i pociągiem do W-wy.
Z tym ze moglibyśmy przenocować w Kazimierzu albo po drugiej stronie Wisły w Janowcu i tam pojeździć po okolicach jeszcze.
Co do południowych Czech -
Wszedlem wlasnie na wykop zeby spytac Cię czy nie chcesz jutro skoczyc do Kazimierza. Odpisz koniecznie, do jutra da rade jescze cos wykombinowac.
Pozdrawiam.