W sumie coś na temat Pyrkonu muszę napisać ^^ @mar0uk: @pitrek136: @caezar25: @MlodyDziadzioSpamer: @ParsecV: @Axoi Chciałbym podziękować za wspólne spotkanie, bardzo się cieszę, że udało się nam (prawie) wszytkich zebrać. Wraz z @MlodyDziadzioSpamer i @caezar25 graliśmy do ~2.00 we Fluxxa- było fajnie ^^. Szkoda tylko, że w ubikacji zgubiliśmy @pitrek136 xD No i bardzo podobała mi się prelekcja @ParsecV, dzięki której zrozumiałem, że fani Gundama to jakaś sekta ( ͡°͜ʖ͡°) Polecam tego prelegenta.
No i tutaj małe podsumowanie specjalnie dla @Sasaki_Kojiro: @FlaszGordon: ze zdjęciami- mało zrobiłem, ale w razie czego w sieci krążą różne inne albumy ;) W tym roku w piątek po wejściu na MTP ludzi z przedsprzedaży zastała bardzo długa kolejka do wymiany biletów na identyfikatory. W sumie nie musieli tego od razu zrobić, ale chyba zadziałał tutaj brak informacji.
Pyrkon lubię dlatego, że jest ogólną imprezą o tematyce fantastycznej, a nie skupiającą się tylko na jednym temacie. A więc mamy tu całą mieszankę różności, gdzie każdy może znaleźć coś dla siebie. Są planszówki, imprezy, prelekcje na najróżniejsze tematy, bazar, smoki i wiele więcej. Są nawet gry retro. No i ogromna ilość cosplayerów, ale w tym roku zrobiłem sobie tylko jedno zdjęcie z cosplayerką.
@wykopowy_on: przysięgam ze za rok będę, nie ważne co miałoby się dziać! Tylko nie usun konta do tego czasu, bo chce z tobą RASowe p--o pokoju spożyc :3
@strumienzgor: No mogłem, ale wtedy nie pomyślałem o tym. Tak samo jak minąłem dziewczynę ubraną w kosz na śmieci z napisem "Your waifu" :/ Następnym razem postaram się wziąć aparat.
@jamal013: Tak to możemy się licytować i licytować, która impreza ma dłuższą kolejkę :P Po prostu ta kolejka utworzyła się po wejściu na teren MTP i była w sumie dość niespodziewana.
@wykopowy_on: Taaa, gierki analogowe do 2.00 w nocy. Polecam, było zajebiście ^^ W przyszłym roku też wołaj na spotkanie ( ͡°͜ʖ͡°)
W tym roku coś dziwnego z organizacją. Ostatnio kolejka szła sprawniej, w każdym razie tak mi się wydaje. Trochę bolał też brak książeczki z opisem punktów programu, w zeszłym roku dodawali ją do biletu z preakredytacji, w tym trzeba było wchodzić na stronę żeby się czegoś dowiedzieć. No ale jak już kolejkę miało się za sobą, zaczęło robić się znacznie lepiej. Dość powiedzieć, że planowałem chodzić spać koło północy, a chodziłem koło 3 - 4 rano ( ͡°͜ʖ͡°) Brak czteropaka paradoksalnie rozluźnił nieco atmosferę, bo jedynie w hali wystawców były spore tłumy.
@mar0uk: @pitrek136: @caezar25: @MlodyDziadzioSpamer: @ParsecV: @Axoi
Chciałbym podziękować za wspólne spotkanie, bardzo się cieszę, że udało się nam (prawie) wszytkich zebrać. Wraz z @MlodyDziadzioSpamer i @caezar25 graliśmy do ~2.00 we Fluxxa- było fajnie ^^. Szkoda tylko, że w ubikacji zgubiliśmy @pitrek136 xD
No i bardzo podobała mi się prelekcja @ParsecV, dzięki której zrozumiałem, że fani Gundama to jakaś sekta ( ͡° ͜ʖ ͡°) Polecam tego prelegenta.
No i tutaj małe podsumowanie specjalnie dla @Sasaki_Kojiro: @FlaszGordon: ze zdjęciami- mało zrobiłem, ale w razie czego w sieci krążą różne inne albumy ;)
W tym roku w piątek po wejściu na MTP ludzi z przedsprzedaży zastała bardzo długa kolejka do wymiany biletów na identyfikatory. W sumie nie musieli tego od razu zrobić, ale chyba zadziałał tutaj brak informacji.
Pyrkon lubię dlatego, że jest ogólną imprezą o tematyce fantastycznej, a nie skupiającą się tylko na jednym temacie. A więc mamy tu całą mieszankę różności, gdzie każdy może znaleźć coś dla siebie. Są planszówki, imprezy, prelekcje na najróżniejsze tematy, bazar, smoki i wiele więcej. Są nawet gry retro.
No i ogromna ilość cosplayerów, ale w tym roku zrobiłem sobie tylko jedno zdjęcie z cosplayerką.
Oprócz przebierańców swoje umiejętności pokazali również inni artyści np. kartonowy X-wing, terminator?, wall-e, AT-ST, stolik z motywem obcego(ʘ‿ʘ), no i ogromna liczba modeli z klocków lego xD.
No i to tyle zdjęć ^^
#randomanimeshit #madokamagica
#madokakaname #homuraakemi @Nyankov @ayasecon
#pixiv &
Komentarz usunięty przez autora
@wykopowy_on: BTW polecam spanie na terenie targów- w przyszłym roku, nawet jak będę znowu mieszkał w Poznaniu idę na halę xD Atmosfera świetna ^^
@strumienzgor: Spanie tam polecam. Niezapomniane przeżycie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wykopowy_on: Aż sam byłem zaskoczony. Trzech gości mogłoby prelegować za mnie, tak się wcinali. :D
W przyszłym roku też wołaj na spotkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W tym roku coś dziwnego z organizacją. Ostatnio kolejka szła sprawniej, w każdym razie tak mi się wydaje. Trochę bolał też brak książeczki z opisem punktów programu, w zeszłym roku dodawali ją do biletu z preakredytacji, w tym trzeba było wchodzić na stronę żeby się czegoś dowiedzieć.
No ale jak już kolejkę miało się za sobą, zaczęło robić się znacznie lepiej. Dość powiedzieć, że planowałem chodzić spać koło północy, a chodziłem koło 3 - 4 rano ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Brak czteropaka paradoksalnie rozluźnił nieco atmosferę, bo jedynie w hali wystawców były spore tłumy.