Wpis z mikrobloga

@Red_Devil: wiem. I ronaldo w chelsea. To mi się zawsze podobalo. Grałem karierę Torino i CR7 tak sobie latał od Juve do ManU by w końcu wylądować w Barcelonie. Ogólnie tryb kariery to majstersztyk, niedościgniony przez Fifę.
Ostatnio ogrywam sobie Fifę 15 i jakoś tak meh. Wszystkiego mi brakuje, a już brak wyboru klubu w karierze pojedyńczego grajka to porażka. W pesie 2010 bodajże to już naprawili. A tu wciąż
  • Odpowiedz
@TymRazemNieBedeBordo: CR7 u mnie też sobie lata, sezon temu był w Bayernie bodajże. Od zawsze PES był kilka kroków przed Fifą zarówno jeżeli chodzi o fizykę gry poprzez "miodność". Składy możesz zawsze uaktualnić, ja nie wyobrażam sobie jak można co roku kupować nową grę, różniącą się tylko praktycznie cyferką bo jakiś drastycznych zmian nie ma w coraz to nowszym wydaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Red_Devil: mechanika jest ulepszana. pograsz w pesa 2012, włączysz 2013 i gra się inaczej. Pograsz w 2015, włączysz 2016 i gra się inaczej. Lepiej, gorzej... to subiektywne, jak obserwuje fanpage pesa to ludzie uwielbiają 2013 i nie mogę się z nimi nie zgodzić, grałem w to najdłużej, nawet jak ostatnio grałem to zrobiłem sobie challenge, by grać na najwyższym poziomie trudności w trybie kariery, założyć zespół z podstawowymi graczami, z
  • Odpowiedz
@TymRazemNieBedeBordo: Czy ja wiem, jako fan serii jestem z PESem od ISS Pro Evolution Soccer na PSXa i jak w starszych wersjach zmiany były zauważalne tak w nowszych już nie. Według mnie PES 2011 a 2014 różni się tylko kilkoma dodatkami w postaci nowych zwodów czy zagrań na wybieg itp. Jeżeli chodzi o normalną rozrywkę to nie ma różnicy większej, klepiesz tak jak w poprzednich częściach, jedynie co można zauważyć
  • Odpowiedz
@Red_Devil: ośmielę się nie zgodzić. Jak wprowadzili nowy silnik w 2011 to był on... sztywny. różnica między nim a tym z 2013 jest większa. Niektóre zagrania przyspieszają, inne spowalniają, sprawdzają różne balansy, zachowania graczy, inaczej się współpracuje (pamiętyn przycisk, by typ wybiegł w wolne pole bo sam nie ogarniał xD). Między PESem 3,4,5,6 było mniej różnic niż w pesach 2011,2012,2013,2014.
Zawsze ta mechanika jest ciut różna, w detalach, ale one
  • Odpowiedz