Wpis z mikrobloga

Jest różnica między koncertem, a meczetem. Tłumnie - to pojęcie względne.

@maciejg: Czyli Twoim zdaniem usprawiedliwione pisać jest, że Wrocławianie tłumnie odwiedzili meczet, podczas gdy było rzeczonych Wrocławian 30?! Twoja wypowiedź może służyć za wzorzec z Sevres lewackiego zakłamania!
@grazwydas: Jeżeli 30 to zdecydowanie więcej, niż się spodziewano, to czemu nie? Autor raczej przesadził, ale jeżeli chciał w ten sposób podkreślić swoje zaskoczenie liczbą uczestników, może się jak najbardziej wybronić. Podejrzewam, że otwarcie meczetu we Wrocławiu to nie jest wydarzenie numer jeden na liście miejskich imprez.

Twoja wypowiedź może służyć za wzorzec z Sevres lewackiego zakłamania!

To jak nazwiesz pomysł zestawienia koncertu Bryana Adamsa z otwarciem meczetu we Wrocławiu? Wzorcem
@BratJuzew: PS. Nie wiem, skąd mi się wzięła myśl, że to otwarcie meczetu. Doczytałem, że tylko jakiś tam wykład. Tym bardziej nie widzę nadużycia ze strony Wyborczej. Kameralna impreza w małej salce, to już przy 30 osobach można śmiało odnieść wrażenie, że to tłum.
Weźcie, panowie łyka wody i ochłońcie, zanim znowu zaczniecie się czepiać takich bzdur i odmieniać słowo "lewactwo" na wszystkie możliwe sposoby. Te Wasze urojenia już się trochę
@LibertyPrime: Tak dla twojej i innych informacji, to tam nie ma meczetu w sensie wielkiego budynku jak w Turcji czy nawet w Warszawie na Wilanowie. Piętrowy budyneczek z ogródkiem, jak postawisz tam 30 osób to rzeczywiście wygląda na imprezkę. Aczkolwiek tytuł faktycznie przesadzony i wprowadzający w błąd.