Aktywne Wpisy
zonobijca +643
- w 1989 obaliliśmy w Polsce komunizm
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
Eptu +736
Co zrobiłam?
Zabrałam psa ze sobą. Na korytarzu minęłam dyrektora który nawet nie zwrócił uwagi na Pandę a moja nauczycielka od matematyki namówiła mnie żebym została z psem jeszcze na chemii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Atencjometr zwariował :P
#psy #szczeniaki #atencyjnyrozowypasek #techbaza
Komentarz usunięty przez autora
a jeżeli chodzi o Konga to ona i tak nie interesuje się pod moją nieobecność jedzeniem ani zabawkami tylko szczekaniem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
wiesz co bym życzyła - stalowe nerwy i zostawianie jej samej. tu wystarczy tylko cierpliwość i ograniczenie powierzchni. Mój pies jest ze mną od małego, gdzie mam studia i pracę, nauczyłam ją zostawać samą, bez roztkliwiania. Najpierw na kilka minut, później na godzinę, teraz na czas pracy. To jest do zrobienia tylko trzeba ćwiczyć. Pies nie będzie się przeważnie niczym zajmował podczas twojej nieobecności. Wybiegaj ją