Wpis z mikrobloga

  • 2
@przomsik: Konkurencją to będzie Dominos, który otwiera się w ETC, pomimo bardzo wysokich cen mają bardzo duże zainteresowanie ze względu na wyrobioną markę, ale damy rade! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@nowik: Pizza na miejscu zawsze smakuje lepiej, ale z dostawą też nie powinno być już problemu, więcej personelu załatwi sprawę, ogólnie znam wielu właścicieli gastronomii w Trójmieście i wszędzie gdzie nie pytam w weekend czyli piątek, sobota, niedziela nawet jak jest "na blacie" zero zamówień, klient słyszy czas oczekiwania do 2 godzin, ze względu na to, że w weekend potrafi wejść "na blat" kilkanaście zamówień w ciągu 10 minut, a dodatkowo
  • Odpowiedz
  • 0
@nowik: Dokładnie, ale ludzie tego nie rozumieją i oczekują, że będą takie jak na miejscu, nie wiem ile chemii ktoś musiałby w nie naładować aby tak było. Para powoduje, że "kapcieją" i tego nie da się przeskoczyć.
  • Odpowiedz