Aktywne Wpisy
KjatanSveisson +102
#perfumy
Pokazujcie jak wyglądają wasze kolekcje. Proszę się nie bać i chwalić śmiało.
Moja wygląda tak.
Pokazujcie jak wyglądają wasze kolekcje. Proszę się nie bać i chwalić śmiało.
Moja wygląda tak.
JustJoinIT +86
Święta tuż tuż, a Ty jeszcze nie masz prezentu dla SIEBIE? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wspólnie z Komputronik i Katalogmarzen.pl przychodzimy z odsieczą. Połączyliśmy siły i przygotowaliśmy #rozdajo, który sprosta wszystkim Twoim prezentowym zachciankom ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do wygrania nawet 1000 zł do wykorzystania na komputronik.pl, 300 zł do katalogmarzen.pl oraz kultowe bluzy justjoin.it.
Jak wziąć udział? To bardzo proste
Wspólnie z Komputronik i Katalogmarzen.pl przychodzimy z odsieczą. Połączyliśmy siły i przygotowaliśmy #rozdajo, który sprosta wszystkim Twoim prezentowym zachciankom ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do wygrania nawet 1000 zł do wykorzystania na komputronik.pl, 300 zł do katalogmarzen.pl oraz kultowe bluzy justjoin.it.
Jak wziąć udział? To bardzo proste
"dla mnie normalny jest tylko związek Janusza z Grażyną, sory tak zostałem wychowany"
"wiem że ten koleś jest niebezpieczny dla społeczeństwa ale nie #!$%@? go na policji, sory tak zostałem wychowany"
"heh wiem że strażacy pomagają ludziom, ale w nienawiści do straży pożarnej tak zostałem wychowany #chwdsp"
"wiem że wracasz #!$%@? z pracy ale jeżeli nie ustąpisz miejsca tej karynie w autobusie to nie możesz nazywać się mężczyzną, sory ale tak zostałem wychowany"
Czy dla takich osób istnieje jakaś sensowna granica pomiędzy tym co zostało "wpojone" w dzieciństwie a tym, co człowiek z rigczem powinien samemu rozumieć w ramach własnego światopoglądu? A może ta gadka o wychowaniu jest zbyt wygodna?
#oswiadczenie #zalesie
sorry, tak zostałem wychowany.