Aktywne Wpisy
bajdu +144
vestige +2
siema wyklopki
Pytanie chyba głównie do #rozowepaski bo ja to nie wiem co wam w tych słodkich główkach siedzi czasami.
A więc, chodzę sobie na basen i chodzi na niego też taka jedna #szaramyszkadlaanonka.
Chodzimy w różne dni, ale w tych samych godzinach, a więc czasami się przecinamy.
No i raz pływamy sobie ja i ta loszka na tym samym torze z jakimś typem co niemiłosiernie #!$%@?ł bo pływał środkiem.
No
Pytanie chyba głównie do #rozowepaski bo ja to nie wiem co wam w tych słodkich główkach siedzi czasami.
A więc, chodzę sobie na basen i chodzi na niego też taka jedna #szaramyszkadlaanonka.
Chodzimy w różne dni, ale w tych samych godzinach, a więc czasami się przecinamy.
No i raz pływamy sobie ja i ta loszka na tym samym torze z jakimś typem co niemiłosiernie #!$%@?ł bo pływał środkiem.
No

"Gdybym był warszawskim taksówkarzem i miał odrobinę przyzwoitości, po prostu rzuciłbym ten dogorywający biznes i dołączył do uberowców. A jak ktoś nie potrafi dostosować się do potrzeb klienta i wytrzymać konkurencji, to pozostaje mu tylko przemoc. Nigdy nie przepadałem za taksówkarzami (jako zwykły kierowca, bo lubią wymuszać pierwszeństwo), ale teraz z pewnością będę stronić od ich usług, bo zwyczajnie obawiam się trafić na chamów i prostaków, którzy niszczą czyjąś własność i utrudniają innym pracę, a do tego jeszcze się tym bezczelnie chlubią."
#libertarianizm
#polska
#uber
#warszawa
Oni tez nie maja po co isc bo zaplacicli horendalna sume 300zl za licencje ktora jest dozywotnia. Czyli dla 30lat pracy janusza to jakies 3grosze dziennie. Juz dawno odrobil ruszajac ostatni ze swiatel