Wpis z mikrobloga

Mireczki moje kochane, powiedzicie mi - ostatnio widziałam, że to całe "wapowanie" stało się popularne i szczerze mówiąc, jestem zakochana w tych wieeelkich kłębach dymu wypuszczanych z płuc (jeden z powodów, dla których jeszcze pale fajki to właśnie to uczucie wypuszczania dymu z płuc). ()
Stąd moje pytanie - ile musiałabym zainwestować, żeby mieć taką przyjemność wapowania? Nie chcę na początek wydawać dużo pieniędzy, jeśli to możliwe.
#epapieros #epapierosy
helpawkorona - Mireczki moje kochane, powiedzicie mi - ostatnio widziałam, że to całe...

źródło: comment_oyvvbNdFGJi4zl5hM7sZ01ZgZDkDWQwh.jpg

Pobierz
  • 67
  • Odpowiedz
@IsraelKilman: ja miałem 2 niewypały niestety :/ Swoją drogą gość super zaczynał. Szkoda, że skończył jak skończył (zrobił video o tym, że wapowanie szkodzi zdrowiu o ile nie kupisz jakiegoś suplementu diety - tego już mu nikt nie wybaczył, ze zdrowia jaj się nie robi)
  • Odpowiedz
@reborn: @IsraelKilman: @Koral_Koralowy: @TymRazemNieBedeBordo: @helpawkorona: @Oszczer:
Tak na wszelki wypadek - starałem się nieco podpuścić dziada na próbę oszustwa, bo niestety tym właśnie ten pan jest - oszustem i mitomanem. Mi odpisywał, że ma sprzęt na handel, w międzyczasie już [zbierał info](http://www.wykop.pl/wpis/17312513/mireczki-jakbym-sprobowal-#!$%@?-kogos-na-200-zl/). Kurde, jakim trzeba być ostatnim debilem i nie ogarniać wypoku. Nie mam nerwów czekać na jego odpowiedź
  • Odpowiedz
@Waspin: dzięki, dobry z ciebie cumpel. Już w tym wątku było jasne że klient coś kombinuje bo po co takie tematy na pw załatwiać szybciej na otwartym kanale po drugie ekspert a jakoś go tu nie słychać
  • Odpowiedz
@Oszczer: Wrzucił 1 wpis - zdjęcie z Zephyrusem z tekstem jak to ludziom w tramwaju w ryj dmucha, ogólnie to co to nie on, fafarafa, ma niby 3 lombardy i pracuje w IT, w międzyczasie żrąc kebsy, robiąc im foty i jeżdżąc ZTM-em. Cebula na bogato. I wpisy typu "jak ukradnę paliwo poniżej 400zł to mnie będą szukać czy nie?". Mistrz byzensu.
  • Odpowiedz