Aktywne Wpisy
Tacho_ +26
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +412
#android
Zapomnialem G3 w 2 gb/16
KTORY TELEFON WYBRAC
Jak
@BoltoS: mam G3 odkąd dostał androida 6.0 czyli od kilku miesięcy. Na lolipopie byłem 2 dni i rzeczywiście bateria leciała w oczach, ale na nowym androidzie u mnie ten problem nie występuje. Nie jestem power userem, nie mam miliona apek, ale jak korzystam nawigacji, internetu, youtuba itp to
@bosman6: czyli przy LTE nie pożera strasznie baterii, jak mówią? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przez 2 dni nie ładuje z czego ekran w sumie przez te 2 dni świeci 2,5h. Teraz raczej źle nie zinterpretujesz :-)
I tutaj G3 już odpada bo na 99% nie otrzyma już żadnej wiekszej aktualizacji w przeciwieństwie do Huawei
Osobiście ciężko polecić G3 bo ten telefon dobrze wygląda tylko na papierze, nawet zdjęcia robi gorsze od G2 (porównywałem osobiście, na necie też nie brakuje porównań)
Bez zastanowienia bierz P8