Aktywne Wpisy
Mrrilb +137
Mirki, dostałem awans na kierownicze stanowisko w pracy, było kilku chętnych z o wiele większym stażem ale kierownictwo postawiło na mnie, mimo że praktycznie nie ubiegałem się o ten awans. Teraz w robocie bedzie straszny kwas i gadanie, nie lubie takich akcji, jak sobie poradzić z tą sytuacją?
Dodam że nikt z załogi ogólnie nie brał pod uwagę mojej osoby na to stanowisko, także dla wszystkich zaskoczenie duże...
#praca #pracbaza #zalesie
Dodam że nikt z załogi ogólnie nie brał pod uwagę mojej osoby na to stanowisko, także dla wszystkich zaskoczenie duże...
#praca #pracbaza #zalesie
#tvp #wiadomosci #media #polityka #dobrazmiana #pis
@70150: zakładanie że ktoś popiera pis bo wspomina o po jest debilnym argumentem. Klapki na oczach.
@70150: ty tak serio?
- Jakoś mi ten Hitler nie podchodzi.
- Jak był Stalin jakoś się nie zastanawiałeś?
pod "ludobójcę" podstaw dowolne określenie polityka
lewacka logika w natarciu.
poza tym właśnie nie robi dokładnie to samo. Bezstronnie trzeba przyznać, że sprawność machiny propagandowej Kurskiego bije goebbelsowskim profesjonalizmem poprzednie na głowę.
Przypominam.
Prezydent kraju jest przesłuchiwany, TV wchodzi z kamerami i udaje się tylko zdobyc nagranie z tel.
( ͡º ͜ʖ͡º)
https://video.twimg.com/ext_tw_video/717770985680855040/pu/vid/720x720/JpXPLiO8mZndj5yB.mp4
Teraz prezydent nigdy by nie był nawet przesłuchany. Nie ma takiej opcji.
To prezydent "uwalnia wymiar sprawiedliwości" od przesłuchań i procesów. Taki super sędzia dla kolegów. Dudapomoc.
@spere: no jak nie? Przecież pytanie było czy maja sumienie w mediach.
Komentarz usunięty przez autora