Which is the most racist country you visited as a tourist?
When it comes to racism, big-time, major league racism, you have to stand in awe, in awe of the all-time champion of xenophobia, racist nationalism and white supremacy: Poland
O ludzie co gość pojechał "polaków" to ja pytań nie mam. Tak prawdziwego komentarze odnośnie tego co u nas ma miejsce dawno nie czytałem. Polecam przeczytać całość bo wieje RiGCzem z każdej strony.
@Gruszka1992: No tak. Wykop to instytut badania opinii społecznej który przedstawia przekrój społeczeństwa Polskiego i codziennie można znaleźć nawoływania do nienawiści a w szczególności wobec Szwedów, Białorusinów i Litwinów. Doczytałem kawałek dalej i kolejny rak
They think of them as violent or uncivilized, although they themselves only became civilized after the European Social Fund was pumped into Poland, which was basically flat on ground after war, and one of the
@dasvolk: Ale wiesz że to co nazywasz bólem dypy to jest dyskusja. Jest takie coś jak mikroblog i tu się dyskutuje. @Gruszka1992: Uciekaj zatem czym prędzej
@ediz4: tu nie ma o czym dyskutować - ten tekst to oczywista prowokacja, która ma na celu oburzenie polskich czytelników i ewentualnie oczernienie Polski w oczach obcokrajowców. O ile to jest blog jakiegoś randomowego typa, to nie widzę żadnego zagrożenia z jego strony dla opinii Polski w świecie.
@Lrrr: @urwis69: Nie wiem po co bóldupicie. @Gruszka1992 to zwykły troll, a ten pseudoartykuł robi reklamę Polsce. W czasach gdy ludzie coraz bardziej mają dość wpychanej wszędzie na siłę "tolerancji", nazwanie kogoś rasistą czy ksenofobem to komplement.
O ludzie co gość pojechał "polaków" to ja pytań nie mam. Tak prawdziwego komentarze odnośnie tego co u nas ma miejsce dawno nie czytałem. Polecam przeczytać całość bo wieje RiGCzem z każdej strony.
@Gruszka1992: grucha grucha Ty to lepiej trzymaj się zgłaszania wszystkiego bo to Ci lepiej wychodzi niż prowokowanie prawaków, to zostaw tej inteligentniejszej części neuropy bo im to wychodzi o wiele lepiej ( ͡°͜ʖ͡
Właśnie dowiedziałem się że Polacy nienawidzą Białorusinów, Szwedów i Litwinów.
@ediz4: Akurat co do Litwinów to w dużej mierze prawda. Białorusini tęz sa u nas w sondażach sympatii bardzo nisko. Wyniki maja podobne jak Rosjanie. Obrywa im sie niesłusznie jak Rumunom za Romów. Co nie zmienia faktu, że gosc pierdzieli głupoty a we fragmencie o Niemcach widze wpływ ruskiej propagandy.
https://www.quora.com/Which-is-the-most-racist-country-you-visited-as-a-tourist/answer/Fares-Alahmar?share=657107de
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy
TAK POLSKA TO WYLĘGARNIA RASIZMU, KSENOFOBII, NACJONALIZMU I INNYCH CUDÓW. POZDRAWIAM.
Wy wszystko znajdziecie by tylko usprawiedliwiać swoje chore pragnienia.
To co tu jeszcze robisz? Wyjedź póki prawaki nie zamknęli granic
@Gruszka1992: Uciekaj zatem czym prędzej
Komentarz usunięty przez autora
@Lrrr: Tatarom też się obrywa ze strony prawicowych patałachów
@pan_sting: Przez politykę, mowę nienawiści oczywiście, że turystyka w Polsce może przejść przez swego rodzaju kryzys.
@Gruszka1992: grucha grucha Ty to lepiej trzymaj się zgłaszania wszystkiego bo to Ci lepiej wychodzi niż prowokowanie prawaków, to zostaw tej inteligentniejszej części neuropy bo im to wychodzi o wiele lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡
@MrocznyBrokul: O k---a jaki rak.
@Gruszka1992: wiadomo( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ediz4: Akurat co do Litwinów to w dużej mierze prawda. Białorusini tęz sa u nas w sondażach sympatii bardzo nisko. Wyniki maja podobne jak Rosjanie. Obrywa im sie niesłusznie jak Rumunom za Romów.
Co nie zmienia faktu, że gosc pierdzieli głupoty a we fragmencie o Niemcach widze wpływ ruskiej propagandy.