Wpis z mikrobloga

Which is the most racist country you visited as a tourist?

When it comes to racism, big-time, major league racism, you have to stand in awe, in awe of the all-time champion of xenophobia, racist nationalism and white supremacy: Poland

O ludzie co gość pojechał "polaków" to ja pytań nie mam. Tak prawdziwego komentarze odnośnie tego co u nas ma miejsce dawno nie czytałem. Polecam przeczytać całość bo wieje RiGCzem z każdej strony.

https://www.quora.com/Which-is-the-most-racist-country-you-visited-as-a-tourist/answer/Fares-Alahmar?share=657107de

#bekazprawakow #neuropa #4konserwy
G.....2 - > Which is the most racist country you visited as a tourist?

When it com...

źródło: comment_xGitkt3En8UhZXmU5TzGDhtXGWca4u4v.jpg

Pobierz
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gruszka1992: No tak. Wykop to instytut badania opinii społecznej który przedstawia przekrój społeczeństwa Polskiego i codziennie można znaleźć nawoływania do nienawiści a w szczególności wobec Szwedów, Białorusinów i Litwinów. Doczytałem kawałek dalej i kolejny rak

They think of them as violent or uncivilized, although they themselves only became civilized after the European Social Fund was pumped into Poland, which was basically flat on ground after war, and one of the
  • Odpowiedz
Nie chce mi się odpisywać każdemu ale

TAK POLSKA TO WYLĘGARNIA RASIZMU, KSENOFOBII, NACJONALIZMU I INNYCH CUDÓW. POZDRAWIAM.

Wy wszystko znajdziecie by tylko usprawiedliwiać swoje chore pragnienia.
  • Odpowiedz
@ediz4: tu nie ma o czym dyskutować - ten tekst to oczywista prowokacja, która ma na celu oburzenie polskich czytelników i ewentualnie oczernienie Polski w oczach obcokrajowców. O ile to jest blog jakiegoś randomowego typa, to nie widzę żadnego zagrożenia z jego strony dla opinii Polski w świecie.
  • Odpowiedz
O ludzie co gość pojechał "polaków" to ja pytań nie mam. Tak prawdziwego komentarze odnośnie tego co u nas ma miejsce dawno nie czytałem. Polecam przeczytać całość bo wieje RiGCzem z każdej strony.

@Gruszka1992: grucha grucha Ty to lepiej trzymaj się zgłaszania wszystkiego bo to Ci lepiej wychodzi niż prowokowanie prawaków, to zostaw tej inteligentniejszej części neuropy bo im to wychodzi o wiele lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
Właśnie dowiedziałem się że Polacy nienawidzą Białorusinów, Szwedów i Litwinów.

@ediz4: Akurat co do Litwinów to w dużej mierze prawda. Białorusini tęz sa u nas w sondażach sympatii bardzo nisko. Wyniki maja podobne jak Rosjanie. Obrywa im sie niesłusznie jak Rumunom za Romów.
Co nie zmienia faktu, że gosc pierdzieli głupoty a we fragmencie o Niemcach widze wpływ ruskiej propagandy.
  • Odpowiedz