Wpis z mikrobloga

Which is the most racist country you visited as a tourist?

When it comes to racism, big-time, major league racism, you have to stand in awe, in awe of the all-time champion of xenophobia, racist nationalism and white supremacy: Poland

O ludzie co gość pojechał "polaków" to ja pytań nie mam. Tak prawdziwego komentarze odnośnie tego co u nas ma miejsce dawno nie czytałem. Polecam przeczytać całość bo wieje RiGCzem z każdej strony.

https://www.quora.com/Which-is-the-most-racist-country-you-visited-as-a-tourist/answer/Fares-Alahmar?share=657107de

#bekazprawakow #neuropa #4konserwy
G.....2 - > Which is the most racist country you visited as a tourist?

When it com...

źródło: comment_xGitkt3En8UhZXmU5TzGDhtXGWca4u4v.jpg

Pobierz
  • 104
  • Odpowiedz
@Gruszka1992: RiGczu powiadasz. Właśnie dowiedziałem się że Polacy nienawidzą Białorusinów, Szwedów i Litwinów. Tak naprawdę to wszystkich nienawidzimy. Szkoda czasu. Jeśli początek jego artykułu jest tak oderwany od rzeczywistości to ja dziękuje za resztę.
  • Odpowiedz
@Henrar:

Sweden: Once again, self explanatory irrational history hate to their neighbor across the sea (Polish–Swedish wars), but still Poles go there to work and make money, and eventually hate on other immigrants (Poles held over Sweden asylum centre attack plot - BBC News).

tak zdecydowanie przez historię nienawidzimy szwedów xD

@Gruszka1992: Narodowe brednie to ejdno ale to co wstawiłeś jest równie debilne xD
  • Odpowiedz
@Gruszka1992:

Muslims: If you are a Muslim in Poland then you must be a terrorist, that's how you'll be perceived. You'll not only see people hating on you, but also the government, the media, magazines.. everyone.

autor chyba nie zna tatarów którzy sobie spokojnie żyją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gruszka1992: Holendrzy to najbardziej nietolerancyjny narod z jakim mialem do czynienia. Ksenofobia, pseudotolerancja i poczuvie wyższości rosnie tu na drzewach. Masakra
  • Odpowiedz
@Gruszka1992: bardzo czesto do okreslenia kogos kogo nie lubia uzywaja slowa "Joden". Domyslic sie nie trudno co to znaczy. Na Niemcow wolaja " alle Duitsers zijn homo" tez chyba tlumaczyc nie musze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz