Aktywne Wpisy
Beesly +2
Dajcie jakąś fajną nazwę na gabinet weterynaryjny dla psów i kotków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
Jabby +1125
O LOSIE JAK MI BRAKOWAŁO TAKIEGO SŁOŃCA!!
I jak się tu dobrze nie czuć kiedy @metaxy sobie kręci po Budapeszcie, @cree wytapia łydeczkę w Calpe, @kocurkolandia konstruuje bajka marzeń, a Danielki śmigają już na fullu?
W weekend wybrałam się na trening z bydgoską szosą, ale sercem zostaję z moimi ludźmi z Torunia. Tutaj na sam początek górka prawie kilos, chwilami 8% ciśniemy 30, na płaskim 40.. Bez rozgrzewki ostre tempo. Z tego co pamiętam i analizowałam na stravie wytrzymałam 5 km XD nie no serio, to nie na moje serducho. Każdy wariował, nie było par. Raczej walczenie o przetrwanie. Na ustawkach toruńskich dwójeczkami, luźne kręcenie na początku, w miarę kolejnych zmian powolne przyśpieszanie. Dopiero na górkach zrywy. Wiadomo, trzeba zniszczyć rywali :D
Z tego wszystkiego nie marnuję tyle czasu ile wcześniej. Raz, że całkowicie porzuciłam MZK (ponad miesiąc codziennie na zajęcia rowerem!) to w końcu wyciągnęłam szosę i zaczęłam biegać z Agą. W skrócie - już nie kisnę i czuję się dobrze. Nawet na studenckim żarciu podskoczyła mi hemoglobina! Może za niedługo będzie norma :)
Aaa. No i dzisiaj pierwszy raz od dłuższego czasu mam w nogach dziesiątkę. Jutro na basenie i wfie umrę xD ale co brzuchate wyrzeźbione to moje ^^
#rowerowyrownik
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
!Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki
@KonniQ: Już nieaktualne. Sarajewo. Górki takie, że mózg staje dęba.