Aktywne Wpisy
ziumbalapl +109
Zajączkowska znowu dała popis XDDDDDDD
#bekazprawakow #neuropa #heheszki #patologiazewsi #lgbt #bekazpodludzi #polityka
#bekazprawakow #neuropa #heheszki #patologiazewsi #lgbt #bekazpodludzi #polityka
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Dzięki wielkie @kontra za cudowną paczkę, czekałem na listonosza dzień w dzień, kiedy Poczta Polska przyjechała bez paczki, już poddałem się, po czym kilka minut później przyszedł do mnie listonosz z InPostu (bardzo dobry wybór) i podarował mi duży podarek. To co przyszło jest dowodem, że małym kosztem można komuś zrobić banana na twarzy na cały tydzień ;) Dostałem przesłodką szklaną krówkę z Krosna (to jest sztuka regionalna, ochrzciłem krówkę imieniem mojego psiaka z avatara - Milka), pocztówki, dłuuuugi list (gratuluję wyzwań, ja bym już wykitował), autorski materiał audio (który zaraz odsłucham), wypokową małpkę (cała rodzina nie może rozpoznać tego smaku) oraz, co najlepsze, piwo. Niezwykłe, rzemieślnicze piwo. Ogromnie cuchnące (zostawiłem pustą butelkę w pokoju na dzień, to musiałem pół dnia wietrzyć), ogromnie niedobre, a zarazem ogromnie pyszne. Tak mnie ono smakowało, że chyba zamówię jeszcze u Ciebie kilka sztuk ;P Tak się robi paczki, bardzo fajna zawartość, na dodatek szczelnie zapakowana, to jeszcze wysłana dobrą pocztą. Pozdrawiam serdecznie, dzięki Ci za życzenia, odwzajemniam, i pamiętajcie że @kontra to jest KTOŚ!
Co to za pirat tam :< ?
@piksel169: Domowa produkcja,
;;