Wpis z mikrobloga

@lubierogale: oczywiście, im jesteś wyższy, tym lepiej. niestety bitwy są dostępne od 183 cm w wieku 14 lat i 182 cm w wieku 15 lat. jeżeli osiągniesz 16 rok życia to twój wzrost będzie wystarczający, aby razem z innymi gimbami taplać się w błocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lubierogale: No to wytłumacz ojcu o co w tym chodzi. Jestem ojcem i tylko bym się cieszył gdyby mój syn chciał się angażować w rozrywki wymagające sprawności fizycznej. A 12km to przecież rowerem dojedziesz.
@kiszczak: Rowerem nie będę jeździł (jedyna droga, to wojewódzka - co za tym idzie niebezpiecznie (podmuch wiatru od tira może mnie wrzucić do woru :v )) Czyli jest szansa, tym bardziej jak mój Ojciec lubi czytać książki historyczne ? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@lubierogale: Pamiętaj- skup się na pozytywach. Świeże powietrze, lasy, aktywność fizyczna, dyscyplina drużynowa. Utrzymuj, że to nowa twarz harcerstwa. Zresztą tak to wielu ludzi widzi.
@lubierogale: u mnie też się krzywo patrzono jak byłem w gimnazjum. Rodzice się bali że się krzywda stanie itp itd. Nic się nie stało. Ba poznałem sporo ludzi. Właściwie przez nich poznałem człowieka co dałi pierwszą pracę. Powiem tak jeżeli robicie to z głową to więcej urazów pada przy grze w piłce nożnej niż na strzelaniu w ASG. Sam mam zamiar wrócić do strzelania się w tym roku po paru latach
@lubierogale: Kurde mialem ochotę w tym roku tez zacząć, ale jakoś nie pyklo pod względem kasy. Tylko ze mam dalej do grup bo jakieś 20km i mam 16 lat xd Ale może w następnym ( ͡° ʖ̯ ͡°) Powodzenia z rodzicami, u mnie by raczej problemów nie byli xd