Wpis z mikrobloga

Witajcie mirkokoksy, dzisiaj otrzymałem swoją paczkę z #bulkpowders

Moje zamówienie tutaj: klik

Spróbowałem już wszystkiego z paczki i postanowiłem że zrobię małą recenzję, zacznę od kreatyny bo ona poszła na początek.

Powiem szczerze, że jestem dosyć wybredny jak chodzi o smak odżywek, ale kreatyna tej firmy o smaku "Mieszane jagody" miała ciekawy owocowy smak, prawie jak napój, weszła bardzo gładko, zamawiając 1 kg otrzymałem 2 opakowania po 500g, w opakowaniu znalazłem miarkę 5g, aż przyjemnie się piło ( ͡º ͜ʖ͡º)

Co do białek, wziąłem dwa białka smakowe oraz jedno bezsmakowem, smaki które wybrałem to ciasteczka czekoladowe oraz malina.

Co do maliny, szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś gorszego, białko jest znośne w smaku, a co najważniejsze nie ma takiego okropnego smaku "sztuczności" jak naprzykład produkty ActivLaba czy SFD ( to była męka) Rozpuszczalność jest dobra, powstaje sporawa ilość piany.

Białko bezsmakowe zamówiłem głównie z myślą o koktajlach, no i do tego celu będzie używane, po rozdrobnieniu z wodą jest wyczuwalny bardzo lekki smak serwatki lecz to tylko tyle jeżeli chodzi o jego gamę smakową (no w końcu bezsmakowo ( ͡º ͜ʖ͡º))

Teraz mistrzostwo swiata, mianowicie CIASTECZKA!!!!! (ʘʘ)

POEZJA! ISTNA POEZJA! Smak.... PYCHA! Najlepsze białko jakie piłem w życiu.... Wszystko inne się nawet nie umywa, ciężko było mi pić inne białka ze względu na mocny smak serwatki/zbytnią słodkość, ale to mimo smaku prawdziwej czekolady (tak smakuje) nie czuje się nic innego, polecam i domówię jeszcze 10 kg ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jedynym minusem sklepu jest dosyć długi czas dostawy, paczki są wysyłane z Niemiec, moja zamówiona podczas świąt przyszły dopiero dzisiaj.

W sklepie macie 30% rabatu na kod 30MRCP, dodatkowo, jeżeli podacie przy rejestracji mój kod PB8ZUU otrzymacie 15 zł na pierwsze zakupy ( można zakupić białko na próbę bardzo tanio)

Jeżeli kogoś jeszcze nie zanudziłem to tutaj są zdjęcia album

strona sklepu bulkpowders.pl

#mikrokoksy #mikrokoksydeals (?)
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Saber158: Czekolada też jest ok. Taki sam smak jak od Treca. Ciasteczka czekają w kolejce ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wysłali w środę, paczka była w czwartek więc czas mają dobry :P
  • Odpowiedz
@Zevs: idzie DHL z niemiec, od siebie polecałbym właśnie ciasteczka :D rozpuszczalność jak już mówiłem w zakupionym szejkerze bardzo dobra w mleku, wiec w wodzie pewnie jeszcze lepiej, piany zrobilo sie tak na około 1 cm ale bardzo szybko zeszła
  • Odpowiedz
@Saber158: no tylko teraz bez promocji to lipa ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ja zamówiłem w poniedziałek, ale to święta były akurat i doszło w czwartek, więc też czas dobry.
  • Odpowiedz