Aktywne Wpisy

MagicAlonso +15

CrokusYounghand +14
polski mam, mega łatwy. ma ktoś matmę już? to niech mi na priv wyśle. dzięki.
#matura2025 #matura #przecieki #przeciekimaturalne
#matura2025 #matura #przecieki #przeciekimaturalne
źródło: temp_file4647991273443038347
Pobierz

![NIE dla wyborów przez internet! - [Mateusz Chrobok]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e4b8963439347b01ccfe4a252484e9e24bdab7f50abfe9bcad23971aaa8757d2,q80.jpg)

Już pomijam fakt, że jakiś nadgorliwość z wypoku za marny kupon zgłosił w grudniu buga, a idioci z banggood zalatali go obcinajac funkcjonalność serwisu...
O opłacanie zamówień z opóźnieniem, jezeli użyto do zamówienia kuponu...
System blokuje większość takich zamówień i nie pozwala ich później opłacić. Kuponu nie przywrócą, bo upłynął ich termin. Po kontakcie z supportem, ci ni z gruchy ni z pietruchy piszą o zamówieniu z grudnia, i że kupon faktycznie wykorzystany przeze mnie 31/03 ponoć wygasł... W połowie grudnia 2015 :D
System jest tak genialny, że jak raz mogę opłacić zapychacz a nie
Mogę w końcu wyjść z piwnicy i b----c
@Andczej: Tera na mnie przeszło xD nie wiem jakim
Do grudnia był Bug w ich systemie, że jeżeli Miałeś jakiś kupon, to można było z niego wielokrotnie skorzystać. Aby to zrobić, należało złożyć zamówienie, ale go nie opłacać /czyli np zapłacić kartą bez środków na koncie/ później można bylo opłacić za jednym razem x zamówień. Kod wchodził w wykorzystane, dopiero po faktycznym opłaceniu zamówienia...
Tam, jeden Mirek /tu niecenzuralne słowa w jego kierunku/ zgłosił Bugu do banga.. Teraz
Jak konto wpadnie do pierwszego tysiąca kont w rankingu wykopowym /to ta liczba przy Twoim awatarze na koncie/ to dostajesz bordo ;)
Ot cała magia...
Tuataj nieświadomie się wyatencjowałem, myślę, że to przez to mam bordo. Dostałem więcej plusów niż autor tematu xD:
http://www.wykop.pl/wpis/17166175/#comment-59876685
Ale tych bugów już tyle było, że aż żal teraz się wydaje kasę... Kupowanie jednej sztuki towaru w cenie 'hurtowej', nabijanie punktów sharowaniem, wielokrotne wykorzystanie jednego kuponu... Teraz jeszcze captche odrzucili do panelu logowania, bo niektórym nawet ręcznie logować na multi się nie chciało...