Wpis z mikrobloga

#banggood chyba zmieniam zdanie na temat supportu banggood... Albo mam jakiegoś pecha, albo pracują tam idioci :D

Już pomijam fakt, że jakiś nadgorliwość z wypoku za marny kupon zgłosił w grudniu buga, a idioci z banggood zalatali go obcinajac funkcjonalność serwisu...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dezynwoltura:
O opłacanie zamówień z opóźnieniem, jezeli użyto do zamówienia kuponu...

System blokuje większość takich zamówień i nie pozwala ich później opłacić. Kuponu nie przywrócą, bo upłynął ich termin. Po kontakcie z supportem, ci ni z gruchy ni z pietruchy piszą o zamówieniu z grudnia, i że kupon faktycznie wykorzystany przeze mnie 31/03 ponoć wygasł... W połowie grudnia 2015 :D

System jest tak genialny, że jak raz mogę opłacić zapychacz a nie
  • Odpowiedz
@sylwek2k: W sumie trochę nie w temacie jestem, ale to pokręcone jest xD czyli BG ma coś nie tak technicznie, czy specjalnie pod górę robią, żeby kuponów nie użyć ? I ocb z tym zgłoszeniem buga ?

ojjj nie ma bordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mogę w końcu wyjść z piwnicy i b----c

Bzzzzzzzz :P

@Andczej: Tera na mnie przeszło xD nie wiem jakim
  • Odpowiedz
@Dezynwoltura:

Do grudnia był Bug w ich systemie, że jeżeli Miałeś jakiś kupon, to można było z niego wielokrotnie skorzystać. Aby to zrobić, należało złożyć zamówienie, ale go nie opłacać /czyli np zapłacić kartą bez środków na koncie/ później można bylo opłacić za jednym razem x zamówień. Kod wchodził w wykorzystane, dopiero po faktycznym opłaceniu zamówienia...

Tam, jeden Mirek /tu niecenzuralne słowa w jego kierunku/ zgłosił Bugu do banga.. Teraz
  • Odpowiedz
@sylwek2k: Ahaaa a to świnia z tego kogoś to była piękna sprawa ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ten BG to powinien się nazywać Buggood xD dziurawa strona, chodzi jakby chciała, a nie mogła. Te bugi które podczas egghunta były wykorzystane co dawaliście tu skrypty. Juz o tym chorym systemie losowania nagród które kończyły się o 7 rano nie wspomnę, aż zaczynam się bać o swoje dane (
  • Odpowiedz
@ChineseMobilePhones:

Ale tych bugów już tyle było, że aż żal teraz się wydaje kasę... Kupowanie jednej sztuki towaru w cenie 'hurtowej', nabijanie punktów sharowaniem, wielokrotne wykorzystanie jednego kuponu... Teraz jeszcze captche odrzucili do panelu logowania, bo niektórym nawet ręcznie logować na multi się nie chciało...
  • Odpowiedz