Aktywne Wpisy
cppguy +106
czesc mireczki, dopiero zaczalem prace jako stazysta frontend i wrzucili mnie do jakiegos projektu do ktorego trzeba dodac kilka nowych rzeczy, tylko jest jeden problem, kod jest #!$%@? po chinsku XD to normalne czy jakos #!$%@? trafilem? ponizej przykladowy komponent, w ktorym musialem poprawic jedna rzecz i z tlumaczem jakos sie udalo po 3 godzinach XD
#programowanie
#programowanie
noipmezc +5
znacie jakies fajne ciekawostki?
#pytanie #pytaniedoeksperta #platnosci
Rezygnacja nie wchodzi w grę, ulubiony sklep taty a i ceny najniższe w promieniu wielu km
nie chce cie martwic, ale jezeli ich #!$%@? i beda musieli zaplacic kary umowne, a do tego zostac zmuszeni do przyjmowania wszystkich transakcji karta, to twoj tata bedzie musial sobie znalezc inny sklep z najnizszymi cenami.
Bo wydawało mi się, że gdzieś słyszałem, że do swojego banku bo to jego klientem jestem i to on potem załatwia sprawy dalej. Ale widocznie coś mi się pomyliło.
A no i trochę uogólniłem, wiem, że mają najtaniej jeden produkt który u nich kupuję regularnie pewnie na innych sobie odbijają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inny sklep w mojej okolicy
@BloodDeath94: ok, a co ma sklep do twojej umowy z bankiem?
jak wróciłem do domu to mi takie coś w google wyskoczyło: http://forumprawne.org/dyskusja-ogolna/46627-platnosc-karta-od-10zl.html
a) #!$%@? do bzwbk, pekao, pko bp, aliora, raiffeisen, mbanku itd. i z kazdym z nich z osobna podpisujesz umowe,
b) idziesz do operatora terminali, ktory ma juz podpisane umowy z bankami, i podpisujesz z nim jedna umowe
do tego: jezeli sklep lamie umowe z operatorem, to co ma do tego twoja umowa z bankiem?
jezeli