Wpis z mikrobloga

@Mankovich: Nie słuchaj tych debili. Oczywiście że masz rację. W tej sytuacji o której piszesz, że twoja żona np. ma zagrożoną ciążę to bierzesz ją do samochodu, jedziesz za granicę, aborcja, wracacie i tyle.
  • Odpowiedz
@enzojabol: Dokładnie. Jeszcze nie słyszałem, żeby karać za coś zrobionego w kraju, w którym karalne to nie jest. To tak jakbym wyjeżdżał grać w pokera tuż za granicę Czech i po powrocie miałbym być aresztowany, bo grałem w grę, która u nas jest zakazana (sic! swoją drogą).
  • Odpowiedz
@Baron_Al_von_PuciPusia:

Reakcja polskiej pseudoprawicy:

NIE DLA WPOWADZENIA PRAWA SZARIATU W PAŃSTWACH ZACHODNICH, PAŃSTWO POWINNO BYĆ SILNE I NIEZALEŻNE OD CIEMNOTY RELIGIJNEJ

TAK DLA CAŁKOWITEGO ZAKAZU ABORCJI! ŻYCIE LUCKIE JEST NAJWAŻNIEJSZE, NIE DAJMY SIĘ ZACIPOWAĆ LEWADZKIEJ IDEOLOGII, BÓG, HONOR, OJCZYZNA, RODZINA!!!
  • Odpowiedz
Czytałam kiedyś o dziewczynie, której badania w ciąży stwierdziły absolutnie nieodwracalne uszkodzenie płodu, gdzie wiadomo było, że dziecko nie przeżyje nawet minuty po urodzeniu. Pochodziła z małej wsi i poszła poradzić się proboszcza (sic!). Ten oczywiście absolutnie zakazał aborcji, mówiąc o wzmacniającym cierpieniu itd. I tak chodziła dziewczyna 7 kolejnych miesięcy z warzywkiem w brzuchu, spotykała koleżanki w ciąży pytające o imię i o to, czy wybrała już wózeczek. Oczywiście wpadła w
  • Odpowiedz