Wpis z mikrobloga

Ten gość to typowy przykład #lewackalogika Osadzie głównych bohaterów zagraża grupa totalnych psycholi, którzy najchętniej by wszystkich powyrzynali i rozgrabili pozostałości, a ten tylko łazi i #!$%@?: "ej, ale nie musimy ich zabijać, każde życie jest cenne. W sumie to nawet fajnie byłoby przygarnąć kilku do siebie, każde życie jest cenne, na pewno się wtedy zmienią. Dlaczego nie możemy się wszyscy miłować. Każde życie jest cenne" xD
#thewalkingdead
Pobierz lkg1 - Ten gość to typowy przykład #lewackalogika Osadzie głównych bohaterów zagraża ...
źródło: comment_phOv4cgC3qhWnya2QjhgXn77xG8uxOCr.jpg
  • 41
@lkg1: no i to jest właśnie brak logiki. Gdyby gdyby gdyby... Możesz tylko przypuszczać, że tak mogło się potoczyć. Trzymajmy się faktów zaprezentowanych w serialu które wskazują, że Morgan uratował Ricka przed stratą Carla.
Gdyby Morgan nie zamknął tego wilka, to Denise by go nie musiała pilnować, tylko siedziałaby sobie spokojnie w lecznicy.

@lkg1: GDYBY Denise siedziała sobie spokojnie w lecznicy to mogłaby zostać zjedzona.

Przedstawiłeś swoje gdybania, a nie fakty serialowe.
@lkg1: cumplu dokładnie o tym samym myślałem oglądając wczoraj najnowszy odcinek. Mam już dość tego cierpiącego za cały świat pieprzonego lewaka. Mam nadzieję, że zostanie zeżarty, albo przynajmniej jakiś wilk odstrzeli mu łeb przy najbliższej okazji, obalając tym samym tą durną logikę, którą posługują się lewaki.

Może ktoś czytający komiksy mógłby powiedzieć jak to tam wygląda? Ciekawe, czy to jakiś lewak producent takie pierdy z siebie wysrywa, czy autor komiksów również