Aktywne Wpisy
Graner +26
owsikalfred +5
Wszyscy smieszkujacy po dzisiejszym zamachu w Rosji powinni pamiętać ze atak samotnego Wilka z nożem może zdarzyć się i im w tramwaju pociągu czy galerii handlowej.
To że od wielu lat (po za możliwym incydentem szczecińskim) nie mieliśmy w PL ataku terorystycznego to chyba tylko jakiś handicap od Boga.
#ukraina
To że od wielu lat (po za możliwym incydentem szczecińskim) nie mieliśmy w PL ataku terorystycznego to chyba tylko jakiś handicap od Boga.
#ukraina
Jak byłem gówniakiem, rok ok 1998, miałem komputer bez internetu i od wujka kupowałem gry i programy "od pirata" za 30zł za płytę. Kiedyś wujek dał mi numer do tego "pirata" i wydrukowaną listę programów, żebym sobie coś wybrał i kupił jak chcę. Pamiętam, że wybrałem "Worms 2" i zadzwoniłem do tego gościa i mówiłem jak do jakiegoś dilera "jestem zainteresowany towarem nr 35" xD Chciałem spotkać się w kawiarni :D Założyłem kaptur na głowę i pod stołem dałem mu 30zł złożone w kosteczkę :D Pamiętam, że byłem strasznie zesrany i po wyjściu z kawiarni zacząłem biec, żeby tylko jak najszybciej oddalić się z miejsca przestępstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
gdy ceny płyt spadły to nikt ich nie kupował, bo w międzyczasie "stałe łącza" były już na tyle popularne, że zawsze ktoś z rodziny albo znajomy znajomego miał i można sobie było u niego ściągnąć - może na tej twojej wsi dalej się kupowało, ale na mojej wsi już nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)