Aktywne Wpisy

zajsty +183
W 20 kolejce Lewy bez gola.
Na tym wpisie zakończę swoje prowadzenie statystyk. Z wielu różnych powodów.
#mecz #pilkanozna #laliga #lewygonimessiego
Na tym wpisie zakończę swoje prowadzenie statystyk. Z wielu różnych powodów.
#mecz #pilkanozna #laliga #lewygonimessiego
źródło: LM20
Pobierz
Teuvo +72
romper extreme 12%
creme de la creme żulerskiej ambrozji, zamknięcie sagi piw dla kloszardów
dokładnie tak samo jak przy teście imperatora 12% z browaru jabolowo tak i tutaj czuję wiśnie w aromacie choć to chyba inny browar produkuje oba te mózgotrzepy choć w przypadku rompera tradycyjnie nikt się do niego nie przyznaje (browar głubczyce?)
o
creme de la creme żulerskiej ambrozji, zamknięcie sagi piw dla kloszardów
dokładnie tak samo jak przy teście imperatora 12% z browaru jabolowo tak i tutaj czuję wiśnie w aromacie choć to chyba inny browar produkuje oba te mózgotrzepy choć w przypadku rompera tradycyjnie nikt się do niego nie przyznaje (browar głubczyce?)
o
źródło: 1737236430726
Pobierz

Drogie Panie, jeśli obok jest pusty chodnik dlaczego wybieracie ścieżkę, którą może poruszać się rowerzysta z dużą prędkością?
Wołam @faktytvn @PolsatNewsPL @tvp_info może dla odmiany, zrobilibyście coś pożytecznego. Np jakiś program/reportaż żeby trochę bardziej uświadomić społeczeństwo, że poruszanie się po ścieżkach rowerowych to nie najlepszy pomysł? Chyba, że robiliście takie akcje, to plus dla was (mało TV oglądam więc mogło mi umknąć).
#rower #sciezkarowerowa
źródło: comment_n54xjm1EdUZJzcRPz5DFca44lD67oJ7u.jpg
Pobierz@sunsu-sun: Nie myślałem nigdy o tym aspekcie. Faktycznie jazda po kostce czymkolwiek jest z-----a ( ͡° ʖ̯ ͡°) Część ścieżek do niedawna też była z kostki.
Głównie mam na myśli bezpieczeństwo, bo rower jednak może jechać dość szybko, a nie zawsze zauważycie się
@Hardporecorn: Niestety nie mam żadnej trąbki. Kiedyś robiłem tak, że podjeżdżałem dość blisko i hamowałem w taki sposób żeby wystraszyć delikwenta. Obecnie coraz rzadziej tak robię, bo zauważyłem, że ludzie oderwani od wirtualnego świata (komórki) mają tendencje do nieobliczalnych ruchów, szczególnie do włażenia prosto pod koła :) Nie dzieliłbym ignorancji w
Skoro jest DDR to masz zasrany obowiązek się po niej poruszać. Co kilka dni mijam takiego idiotę, który woli tamować ruch na jezdni, bo tak mu wygodnie.
Jeżdżąc po tych bezpośrednio sąsiadujących z chodnikiem można tylko się n--------ć, a jak ci wejdzie taki zamulony przygłup pod koła i coś mu się stanie to pewnie jeszcze będą cię ciągać po sądach 2 lata, a na koniec się okaże, że to twoja wina.
Niestety czasami trzeba kawałek pojechać po takim czymś jak na zdjęciu z komentarza powyżej.
Zazwyczaj