Wpis z mikrobloga

@Flacer: No tak, ale skąd mam wiedzieć czy szkoła jest godna reprezentować kraj? No chyba od tego jest głosowanie, aby zainteresowani mogli zdecydować. Tymczasem prosisz nas abyśmy oddali swój głos bez wiedzy czy zasłużyliście, więc moim zdaniem: niestety nie jesteście godni aby reprezentować kraj, m.in. dlatego że chcecie wypaczyć wynik tego głosowania.
@plantagenet: Dobra bo mi się #!$%@?ło, dziewczyna mnie prosiła żebym zagłosował, a wygraną jest jakiś rabat dla szkoły. A do tego Cadet World Champioship są eliminację w Ostródzie i jej szkoła bierze udział w tych eliminacjach. Mój błąd bo nie doczytałem ;)
@plantagenet: http://klasamundurowa.pl/RANKING/ proszzz. Ja mam ogólnie #!$%@? we łbie, także wiesz. Zauważyłem tylko że coś tam jest napisane o tym cadet championship i myślałem że to o to chodzi. Raczej by nie robili sondażu gdzie z jednego adresu IP można wysłać jeden głos a można by było coś takiego wygrać. Dostają tam chyba jakiś rabat na szkolenie, a szkoła biedna to możecie głosować.