Aktywne Wpisy
kropla_bez_kitu_benc +291
Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie XD
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy
m4jkel +65
Czemu jak Włoch albo Francuz wypija codziennie po 2 lampki wina to jest spoko i to element jego kultury, a jak Polak napije się piwa to już ble i alkoholizm?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
Poszukuję butów ze zdjęcia, ale nie mogę ich nigdzie znaleźć. Ostatni raz widziałem je w jakimś sklepie z pół roku temu. Może ktoś z was wie gdzie mógłbym je dostać? Ewentualnie wie, czy jeszcze będą dostępne w sprzedaży, bo skoro nie, to trzeba coś innego wybrać :(
#buty #kiciochpyta #moda #modameska #pomocy #pytanie #streetwear dobrze by było z #krakow
tu masz zzagranicy - http://www.footlocker.com/product/model:79156/sku:07794091/nike-air-max-90-boys-preschool/all-black/black/?cm=
@wzr1one: tych skórzanych pełno, a ja ich właśnie nie chce :( a co do linku z footlocker'a to niestety 'troszkę' małe rozmiary, zapomniałem dodać, że szukam 42-43
@TheNaturator: śmiało usuwaj, nikt Ci nie broni
Odbiór osobisty koło M1, proszę browarek za to XD
@grzegoor: nie, nie hyperfuse, to są air max 90 essential