Aktywne Wpisy
Graner +79
0:05:00 Pierwsza i ostatnia lista tygodniowa w tym miesiącu i ogólnie na ten czas.
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
sabboko +33
#ukraina Hhahahaah
#zwiazki
@ibmab: zarówno moi jak i jego rodzice normalnie pracowali i mieli dzieci, z pomocą przyszły żłobki i przedszkola. Wyroslismy na normalnych ludzi, także ten model wydaje się nam odpowiedni.
Edit: Chyba źle mnie zrozumiałeś gdy napisałam że 'ogarnięta laska na to nie pójdzie' Chodziło mi o niańczenie faceta jak dziecka i dom tylko
Komentarz usunięty przez autora
Zarówno ja jak i mój facet mamy przed sobą dobre perspektywy finansowe i to zapewne nie będzie pół mojej pensji. Bardzo lubię to czym się zajmuję, ciężko pracowałam na to gdzie jestem i chcę się rozwijać, mojemu partnerowi to odpowiada i imponuje, sam
Parafrazując
@ibmab: myślałam, że napiszesz mi coś więcej a nie 'skończyły się argumenty'. Nie odpowiedziałeś mi dlaczego moje niby są niesłuszne albo mało ważne.
:<
Ofc nawiazanie do jakichs redpilli sie pojawilo.
Jako matka masz chciec jak najlepiej dla swoich dzieci. Przyjmuje, ze jest szansa, ze masz wybor czy zostac w domu czy oddac dzieci do opieki, bo Twoj TŻ jest uber bogaty, prawie tak jak Ty. Z takim zalozeniem nadal wybierasz oddac dzieci obcym ludziom.
I to Ty musisz obalic wszystkie moje argumenty na to, ze daycare