Aktywne Wpisy
Graner +79
0:05:00 Pierwsza i ostatnia lista tygodniowa w tym miesiącu i ogólnie na ten czas.
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
sabboko +33
#ukraina Hhahahaah
#zwiazki
@damianooo5: Wynajmij sobie sprzątaczkę i księgową, co to za problem?
Kobieta znacznie lepiej będzie się przy Tobie czuła jak sam przejmiesz parę obowiązków, pomożesz jej, dotrzymasz towarzystwa, a nie tylko będziesz ją głaskał, przynosił kwiaty i kupował co będzie chciała. Szczególnie, że byś miał bardzo dużo wolnego czasu.
Jeśli chcesz mieć tak jak piszesz to długo
Komentarz usunięty przez autora
Ma też ogromny plus, nie czyta namiętnie poradników Warrena Buffetta, redpilla i nie ma siebie samego za guru od psychiki kobiet co świadczy że nie jest #!$%@?, takiego właśnie szukałam.