Wpis z mikrobloga

Ściągnęłam przed chwilą aplikację Allegro, aby pobrać kupon na kod "wiosna". Przy klikaniu "odbierz kupon" wyskakuje mi informacja "Zaktualizuj aplikację do najnowszej wersji, aby móc korzystać z kuponów rabatowych." ( ͡° ʖ̯ ͡°) Czy ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać? Nie mogę zaktualizować aplikacji, ponieważ mam pobraną najnowszą wersję.
#kupony #allegro
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dzieju41: Próbowałam, odinstalowałam i ponownie zainstalowałam appkę - niestety nie zadziałało. Wylogowanie i ponowne zalogowanie też nie zadziałało, tak samo jak ponowne uruchomienie telefonu.
  • Odpowiedz
@ms93: Mam Androida 5.1.1., więc nie wydaje mi się, żeby to była jakaś bardzo stara wersja. Chyba, że Allegro wydało aktualizację tylko dla 6.0, dzięki za trop.
  • Odpowiedz
@koszyszek: Masz tableta? Albo spróbuj kupić z innego sprzętu, kolegi, brata, żony, szwagra. Oni coś mają pokopane z tymi mobilnym aplikacjami, ja np. nie mogłem zapłacić.
  • Odpowiedz
@dzieju41 @danio_96 dzięki za pomoc, okazało się, że na innym telefonie by mi się udało, gdyby nie to, że "ta akcja kuponowa już się zakończyła, zapraszamy do udziału w kolejnych" ( ͡° ʖ̯ ͡°) nie mam szczęścia :') no, ale dzięki za pomoc!
  • Odpowiedz