Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
szklarskaporeba +255
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Przed poprowadzeniem wykładu w mojej szkole średniej (więcej info http://www.wykop.pl/wpis/16695127/tak-jak-zapowiadalem-tui-tu-przedwczoraj-poprowadz/) napisał do mnie uczeń, który miał trochę pytań odnośnie SAP'a itd.
Poprosiłem go, żeby je zadał podczas wykładu. Zrobił to. Ogólnie na tym spotkaniu radziłem jak się ogarnąć, pracować nad sobą, czemu ERPy są fajne i jak przeżyć w korpo.
I dzisiaj zaprosił mnie na LinkedIn. Naprawdę widać, że przyłożył się do uzupełnienia profilu i już ma za sobą praktyki w 3 firmach, z czego dwie firmy IT, a jeszcze nie skończył średniej szkoły. Jest zajebisty potencjał, oby trafił na odpowiednich ludzi... #czujedobrzeczlowiek
#milionowamotywacja