Aktywne Wpisy
wykop +49
Dzień dobry, Wykopie (ツ)
1. Zgłaszaliście nam rano problemy z plusowaniem wpisów na Mikroblogu - to właśnie od tego tematu zaczniemy dzisiejszy #wykopchangelog No dobrze, ale o co chodziło z tymi plusami? Chyba najłatwiej będzie wyjaśnić to nawiązaniem do pewnego mema - “działy się rzeczy niestworzone” ( ͡º ͜ʖ͡º) Na szczęście sytuacja została opanowana, plusy uratowane, a sam problem nie powinien już się u Was pojawiać. Dziękujemy
1. Zgłaszaliście nam rano problemy z plusowaniem wpisów na Mikroblogu - to właśnie od tego tematu zaczniemy dzisiejszy #wykopchangelog No dobrze, ale o co chodziło z tymi plusami? Chyba najłatwiej będzie wyjaśnić to nawiązaniem do pewnego mema - “działy się rzeczy niestworzone” ( ͡º ͜ʖ͡º) Na szczęście sytuacja została opanowana, plusy uratowane, a sam problem nie powinien już się u Was pojawiać. Dziękujemy
Itslilianka +6
Zasady standardowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Udział mogą wziąć:
1. Wszystkie bordo
2. Aktywne pomarańczki
3. Zielonki starsze niż miesiąc
Nie mogą brać udziału:
1. Konta białe
2. Konta niebieskie
3. Reszta zielonek
4. Użytkownicy zbanowani
Plusujemy do wtorku 22.03.2016 do godziny 13:37. Wygrana wiąże się z potrzebą dodania mnie na Steamie, abym mógł przekazać prezent.
Zawsze mnie to bawi :D
Czy to oznacza ze ja tez mogę wziąć udział? Jestem tu od 4 tygodni, ale w pomarańczkę zmienię sie dopiero za 2 dni (✌ ゚ ∀ ゚)☞