TW_Rogalikov TW_Rogalikov 20.03.2016, 22:11:06 7 + #pasta #rakcontent #anime obejrzyj jajko niespodziankę napal się na Yandere Simulator usłysz, że jest darmowa mokrowmajtachjakfankizbuka to dopiero faza alpha/beta :///////////////////////////////////////////////////////// alechujpobieramXDD pierwsze wrażenia od razu z-------ś jakąś laskę o----a.jpg mama weszła do pokoju podczas kiedy miałeś ściętą głowę w rękach i się śmiałeś anon spa.. mame to nie tak jak myślisz here Ja już wiem co to jest k----u mały srakawchuj.omg mame zabiera Ciebie do ośrodka dla psycholi oczywiście dając Ci swojego laptopa bo o ten twój się bała J--------------------M.gif siedzisz w nim rok mame tęsknie 0 kontaktu z matko bo psycholodzy powiedzieli, że stan jest poważny W KOŃCU MATKA PRZYCHODZI lekarz gada z matką a ty tylko słyszysz jak mówi o tym, że jeżeli stan się nie poprawi to zostanie tutaj jeszcze 2 lata jak nie dłużej. MAME PLOX NIE ;( ANON ZAMKNIJ RYJ MAŁA K---O A ty k---o dawaj na gołe klaty Zostajesz zamknięty w izolatce otoczonej lustrami weneckimi, z łóżkiem itp. Dostajesz katanę Czekają aż coś o----------z podnosisz katanę i zaczynasz nią n---------ć lepiej niż brus li łapami. o----a.png nagle o----------ą się cuda niewidy, pioruny zaczynają strzelać przed oczami widzę boga Vegete bagiete vegete, czy to ty あなたは私の弟子になるだろうに、今からそこスナウト(ryj tam od dziś będziesz moim uczniem) ok ok C--J WIE CO SIĘ STAŁO ZE MNĄ W NORMALNYM SWIECIE I dlaczego zrozumiałem japońskie słowa CO TU SIĘ O--------A k---a.spk pojawiam się w typowo-japońskiej chatce o k-----e morele co jest k---a 123 widzę jak vegete i goku się n----------ą O-------------------------M zacznij płakać ale to nie koniec mękarni, zaczynasz wstawać i czujesz w sobie moc dzika jestmoc pomagając Vegecie, Goku i on zaczynają n---------ć Ciebie wałkami po ryju O K---A :'( Zaczynaj się przebudzać Budzisz się w szpitalu MAME CO JEST ANON NIE DRZYJ K---A MORDY przepraszam mama zaczyna tłumaczyć, że najprawdopodobniej masz raka anon paliłeś, piłeś, ćpałeś, CO KOLWIEK? Gorzej mamo... oglądałem anime.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link