Aktywne Wpisy

eskejper +440
Zainspirował mnie jeden z wpisów na tagu, więc pomyślałem że sam napisze coś podobnego. I tak już marzyłem o tym żeby usunąć konto - to moje trzecie konto na wykopie i ostatnie.
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w

golomb13 +1

To właśnie dziś potrzebuję waszej inwencji i pomysłowości. W końcu mam trochę czasu, warunki, finanse i chęci. Dużo chęci. Chcę zbudować/skonstruować jakieś ciekawe, przydatne urządzenie elektroniczne. Coś do codziennego użytku, coś co chcielibyście mieć. Coś co być może można by było wprowadzić do produkcji. Do wykorzystania wszystkie czujniki, silniki, serwa itp dostępne np na botlandzie. Myślałem o robocie ale to już jest zbyt oklepane a i nie mam aż tyle czasu. Jakieś pomysły? ;)
@bartoneczek: sybian lub inne fuckingmachines ;) Po cenach w sieci wnioskuję że zbyt jest/byłby, gdyby była jakaś alternatywa ;)