Wpis z mikrobloga

Najlepsze jest to, że oni uważają, że przy przymusie zaszczepionych ludzi będzie 100%, a przy braku przymusu to nikt się nie będzie szczepił i wszyscy zginiemy

@Davila: wcale tak nie uważają, uważają raczej, że jeśli szczepi się wszystkich, których można, to ci, których nie można, nie będą mieli jak złapać niebezpiecznych chorób.
  • Odpowiedz
@Krs90: Każdy ma prawo do posiadania własnego ciała bez PRZYMUSOWEJ ingerencji ze strony innych osób. Bycie przeciwko przymusowi szczepień nie oznacza bycia przeciw szczepieniom. W libertarianizmie szczepienia będą wymagane przez ubezpieczalnie. Będą bardziej powszechne niż dzisiaj pod rządowym butem.
  • Odpowiedz
@mihaubiauek: @Kapitalis: Według wykopu jestem lewakiem bo nie krzyczę j---ć pedałów więc w dupie mam te podziały. Powinny być obowiązkowe bo co z tego jak 90% będzie szczepionych to zawsze znajdą się alternatywni co naczytali się jakiś pierdół na necie i leczą dzieci homeopatycznie a szczepienia powodują gejostwo i 3 pary oczu.
  • Odpowiedz
Każdy ma prawo do posiadania własnego ciała bez PRZYMUSOWEJ ingerencji ze strony innych osób.

@Kapitalis: np. bez zarażenia mnie jakimś gównem, na które ktoś się nie zaszczepił - bo nie chciał, a ja nie mogłem.

W libertarianizmie szczepienia będą wymagane przez
  • Odpowiedz
@Krs90: No i znajdą się i co z tego? Wolisz ich siłą doprowadzać do placówek i szczepić wbrew woli? Masz ty RiGCZ?

Ubezpieczalnie będą miały obowiązek zawrzeć umowę z każdym chętnym? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@OldFuckinPyroRex: Z każdym kogo stać na ich usługi. Tak jak w przypadku szczepień, tak i w tym - nie ma przymusu.
  • Odpowiedz
Ale wiesz, że to wszystko można uwzględnić w umowie?

@mihaubiauek: której nie zawrą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czytaj co piszę...

BTW - czy obecnie masz wykupione ubezpieczenie na życie i zdrowie? Przeczytaj jego warunki, potem porównaj je z warunkami tych Bardzo Złych Państwowych i Przymusowych ubezpieczeń.
  • Odpowiedz