W ciagu najblizszych 2h dodam znalezisko z przygotowywana zmiana regulaminu w zakresie Zasad korzystania z serwisu Wykop.pl, ktora chcialbym Wam wczesniej przedstawic, czekajac na Wasze opinie.
Zalezy mi, aby w najblizszej wersji regulaminu w jak najbardziej jednoznaczny sposob zdefiniowac jakie dzialania powinnismy/bedziemy tolerować, a za jakie mamy dawac ostrzezenia i bany.
Niech to bedzie pierwszy krok majacy na celu dlugofalowe uzdrowienie stosunkow moderacja - uzytkownicy.
@TheMan: To nie jest "tylko internet". To "aż internet" - częśc życia. Próbujesz bagatelizować sprawy gdy nieodpowiedzialni ludzie zabawiali się chamsko kosztem zwykłych użytkowników. Użytkowników, którzy tworzą ten portal. Poświęcają swój czas i wysiłek żebyście mogli zarabiać kasę. Jest oczywiste iż administracja ma nadzieję że rzecz rozejdzie się po kościach. Pewnie tak za jakiś czas będzie ale smród pozostanie już na zawsze. Ludzie będą pamiętać jak zostali potraktowani i we
@drzeworyt: O wiele bardziej się cieszę, że w środę autobus, który mnie potrącił spowodował tylko ułamanie zęba. Ciesze się, że żyję, internet, strona internetowa, portal, który zniknie w przypadku wyłączenia prądu jest niczym w porównaniu z moim życiem. Ale rozumiem przywiązanie, rozumiem sentyment, rozumiem zaangażowanie wielu ludzi, ale znam też priorytety.
@m__b: i prosimy nagrody dla tych co poświęcili wczoraj połowę dnia i nocy na walkę ze zbożowym gównem w wykopalisku. Jakbym nie musiał iść do pracy na 8 to bym całą noc walczył.
EDIT : kostka, koszulka i kubek + odznaczenie w zupełności wystarczą :]
Zalezy mi, aby w najblizszej wersji regulaminu w jak najbardziej jednoznaczny sposob zdefiniowac jakie dzialania powinnismy/bedziemy tolerować, a za jakie mamy dawac ostrzezenia i bany.
Niech to bedzie pierwszy krok majacy na celu dlugofalowe uzdrowienie stosunkow moderacja - uzytkownicy.
#oswiadczenie #zboze #aferazbozowa
EDIT : kostka, koszulka i kubek + odznaczenie w zupełności wystarczą :]
http://www.youtube.com/watch?v=Y7S8p-UFKIk