Wpis z mikrobloga

@Ciaztko: z tego co widziałem na allegro to większość tego typu koszulek to Janusze właśnie z Azji biorą. Jak przefiltrujesz na wysyłkę z Polski to może ze 2 są od prywatnych osób co im rozmiar nie podpasował i sprzedają
Jak tylko przesyłka od majfrenda dojdzie to napiszę, jeśli nie zapomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiem tyle, że trzeba uważać na rozmiar jaki się zamawia, bo te przedstawione najczęściej w tabelce w opisie delikatnie różnią się od "naszych" ;)
@stanax: ale mi nie chodzi o koszulki np z wizerunkiem Goku tylko dokładnie te które wyglądają jak stroje postaci. Na stronie oryginału "Just Sayian" ceny są na poziomie 25-30$ i mają tam rozróżnienie na damskie, męskie i dziecięce 4-7 i 7+ z tego co pamiętam
@maniok: zamawiałem z Ali coś podobnego, ale z nadrukiem stroju Kapitana Ameryki. Jakość bardzo dobra jak na tę cenę, jednak lipa jest z rozmiarówką. Te koszulki są bardzo krótkie. Normalnie noszę rozmiar L. Taki rozmiar u Chinoli jest okej w klatce i ramionach, ale za krótki o 5-10 cm (fatalnie to wygląda po założeniu). XL od Chinoli za to jest za luźny, ale nadal zbyt krótki ( ͡° ʖ̯