#fifa16 #fut Tyle lat gram w futa i nigdy nie kupowałem coinsów, ale ostatnio przeleciała mi gdzieś stronka, gdzie można je sobie zamówić, więc sprawdziłem z ciekawości. Linku chyba nie będę podawał żeby tu nie robić reklamy, itd., uwagę zwróciłem na to, że to niby full auto sprzedaż w 5 sekund, więc przeglądam dalej, ale o co mi chodzi:
Na tej stronie 100k monet na PC kosztuje 50 zł. Pierwsza lepsza aukcja z allegro - 100k monet od 12 do 14 zł.
I teraz pytanie, czy naprawdę znajdują się idioci, którzy kupują przez takie stronki? Za 5 dych można na allegro wyciągnąć około 400k, więc jest to 4x bardziej opłacalny zakup. No chyba, że jest w tym jakiś myk, który przegapiłem i to ja nie ogarniam...
@mat1989: Mówisz pewnie o mojej stronie. Więc już Ci tłumaczę. Mam Automat - dostajesz monety od razu. U nich możesz czekać nawet 24h Masz pewność że monety dostaniesz bo reklamują mnie najlepsi Youtuberzy w PL. Masz ze mną zawsze dobry kontakt dzięki czatowi/gg/skype itd. Ja płacę podatki, mam zarejestrowaną firmę, płacę prowizję itd, Ci na allegro nie. Gdybym ja nie musiał albo nie płacił tego tak jak oni to bym mógł
Tyle lat gram w futa i nigdy nie kupowałem coinsów, ale ostatnio przeleciała mi gdzieś stronka, gdzie można je sobie zamówić, więc sprawdziłem z ciekawości. Linku chyba nie będę podawał żeby tu nie robić reklamy, itd., uwagę zwróciłem na to, że to niby full auto sprzedaż w 5 sekund, więc przeglądam dalej, ale o co mi chodzi:
Na tej stronie 100k monet na PC kosztuje 50 zł.
Pierwsza lepsza aukcja z allegro - 100k monet od 12 do 14 zł.
I teraz pytanie, czy naprawdę znajdują się idioci, którzy kupują przez takie stronki? Za 5 dych można na allegro wyciągnąć około 400k, więc jest to 4x bardziej opłacalny zakup. No chyba, że jest w tym jakiś myk, który przegapiłem i to ja nie ogarniam...
Mam Automat - dostajesz monety od razu. U nich możesz czekać nawet 24h
Masz pewność że monety dostaniesz bo reklamują mnie najlepsi Youtuberzy w PL.
Masz ze mną zawsze dobry kontakt dzięki czatowi/gg/skype itd.
Ja płacę podatki, mam zarejestrowaną firmę, płacę prowizję itd, Ci na allegro nie.
Gdybym ja nie musiał albo nie płacił tego tak jak oni to bym mógł
@Oskarek89: chyba masz tylko na myśli Damiana, bo tego drugiego to ciężko nazwać 'najlepszym youtuberem"