Aktywne Wpisy
Minieri +826
Ja zapaliłem tylko znicz na grobie mamy. Zmarła nieco ponad tydzień temu, 27.02 - w dniu moich urodzin. Do teraz to do mnie nie dociera, mam wrażenie że gdzieś wyjechała, niedługo wróci i będzie jak dawniej. Niestety tak się nie stanie, rak skur... wygrał. Powoli próbuję się ogarnąć, krok po kroku. Jeśli mogę Wam coś poradzić - wysyłajcie mirki swoje mamy na badania, z rakiem serio nie ma żartów.
#dzienkobiet ##!$%@?
#dzienkobiet ##!$%@?
mial85 +11
A jak pisałem na tagu, że groty są beznadziejne to mnie eksperci z wypoku oczywiście zjechali a tu kolejny raz potwierdza się to co mówiłem
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
czy w tym pierniczonym macbooku da się przestawić ten gorny pasek narzedziowy zeby byl doklejony do okienek programow jak w windowsie a nie podmienial sie za standardowy findera?
#macbook #apple #laptopty #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez moderatora
jakby ktoś byl zainteresowany nowym macbookiem pro 15 to prosze pisać... wczoraj kupilem.
wystawiam fv23..
nie wiem czy dobrze zrobilem z tym laptopem ;/
A jeżeli dalej nie będzie ci leżał to odkupię za 70% ceny :D
@i_tak_sie_nie_dowiesz:
Więc nie kupiłeś MacBooka ze względu na system tylko ze względu na...? No właśnie, na co? Pewnie ze względu na wygląd, albo ze względu na to jaki sprzęt jest w środku. Tak?
Więc jaki masz problem z Windowsem? Będziesz miał laptop, który ci się podoba z systemem, który ci się podoba.
Owszem to trochę bez sensu kupować maka, żeby zainstalować na nim Win. Ale skoro już go masz to chyba jedyny sensowny pomysł.