Aktywne Wpisy
Xefirex +172
Afera że strzałami ostrzegawczymi całkiem nieźle pokazuje jak zepsuta jest debata publiczna. Nie mamy właściwie żadnych szczegółowych informacji, strzał ostrzegawczy mógł być oddany w całkowicie naganny sposób, w całkowicie złym czasie, no powodów działań prokuratury mogło być mnóstwo. Jak mawiają kasy samoobsługowe w biedrze: potrzebne informacje.
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
Otóż mam koleżankę - taka typowa #logikarozowychpaskow która jeszcze wtedy była z pewnym facetem w związku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W ten piękny dzień kobiet, owa koleżanka spodziewała się prezentu od swojego niebieskiego w postaci zwykłego kwiatka. Jakież było jej zaskoczenie, gdy go nie dostała, a zamiast tego zobaczyła całe łóżko cukierków, różnego rodzaju, które lubiła i było ich naprawdę dużo.
I wiecie co? Hurr durr, - bo jak on mógł jej kupić tyle pysznych cukierków, zamiast kwiatka, że przecież ona chciała zwykłego badyla i nastawiła się na to, a dostała co innego, ogólnie był wielki foch i inba ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Facet chciał być twórczy. No i jak tu dogodzić różowym?
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki ##!$%@?
http://www.wykop.pl/wpis/16881973/czestujcie-sie-rozowepaski-%CA%96-dzienkobiet-pracbaza/
Ja od swojego niebieskiego nie dostałam kwiatka (związek na odległość here), ale jego szczere życzenia zrobiły mi wczoraj dzień :D