Aktywne Wpisy
Wattson +195
Coraz niebezpieczniej robi się na ulicach miast, ludzie narodowości polskiej chodzą po ulicy i dźgają przypadkowych przechodniów. W przyszłych wyborach mam zamiar zagłosować na partię, która wyrzuci tych wszystkich Polaków z Polski.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@calkowitybrakrozumu: Najlepiej to zwrócić uwagę na swoje umiejętności i wiedze na temat motocykli.Porównałeś dwie radykalnie odmienne od siebie maszyny :)
a na powaznie. z tego co widze, to patrzysz na stare gaznikowce. jak latasz w okol komina i lubisz agresywne kopyto to r6, jak wolisz latac w trasy to f4, rowniej oddaje moc (wedlug blednej definicji dla debili: lagodniej)
Ja osobiście ze szlifierek z czystym sercem mogę polecić CBR 600RR :) Te maszyny to cuda, sam poluję obecnie na wersję z ABS ;)
@Stitch: A to zwracam honor, rzeczywiście sam sie pomyliłem bo myślałem że chodzi o F4i :)
Komentarz usunięty przez autora
@Stitch: jak w każdej Hondzie :D bolączka od zawsze do zawsze :D
@calkowitybrakrozumu: w Hondzie raczej nic szczególnego się nie dzieje, a podejrzewam (po tym jak zadałeś pytanie), że podawanie rzeczy jak owiewki, hamulce i tak dalej nie ma sensu :)
@JessePinkman_: nie no, f4i inna
@Stitch: jak w każdej Hondzie :D bolączka od zawsze do zawsze :D
@calkowitybrakrozumu: w Hondzie raczej nic szczególnego się nie dzieje, a podejrzewam (po tym jak zadałeś pytanie), że podawanie rzeczy jak owiewki, hamulce i tak dalej nie ma sensu :)
@JessePinkman_: nie no, f4i inna