@TomdeX: rosyjski, angielski, wyżesz techniczne... to musi być ten przekręt że jak sie chce zatrudnic kogos spoza unii najpierw trzeba dac ogłoszenie w PuP bo Polak ma pierwszenstwo w zatrudnieniu, jak sie Polak nie znajdzie dopiero mozna zatrudnic kogos spoza unii
@TomdeX: @Obserwator_z_ramienia_ONZ: @tomsonyot: Ktoś chce zatrudnić jakiegoś Rosjanina na tym stanowisku, a wymagania wpisał specjalnie takie, żeby żaden Polak się nie zgłosił. Ogłoszenie to tylko formalność. Tak jak u mnie w okolicy przez PUP szukali stomatologa za minimalną krajową z biegłą znajomością rosyjskiego ;)
„Psy nigdy nie umierają. One śpią w twoim sercu” (Ernest Montague)
Żegnaj przyjacielu. Mam nadzieję, że jesteś teraz w lepszym miejscu za tęczowym mostem. Na zawsze pozostaniesz w moim sercu. Będzie mi Ciebie strasznie brakowało.
#heheszki #praca #urzadpracy
Ktoś chce zatrudnić jakiegoś Rosjanina na tym stanowisku, a wymagania wpisał specjalnie takie, żeby żaden Polak się nie zgłosił. Ogłoszenie to tylko formalność.
Tak jak u mnie w okolicy przez PUP szukali stomatologa za minimalną krajową z biegłą znajomością rosyjskiego ;)