Aktywne Wpisy
KarmelowyJeremiasz +210
Nie mam pojęcia co robić, pare tygodni temu skonfrontowałem różową, że nie mam już więcej siły siedzieć w robocie w dodatkowe soboty + nadgodziny i chciałbym żeby zaczęła w koncu szukać pracy po prawie 2 letniej przerwie... Finansowo ciagle od 10 do 10, mentalnie i fizycznie jestem już wrakiem, wracam do domu po 10-11h zmianie i nawet nie ma zakupów zrobionych i musze do sklepu iść zmęczony i brudny. Powiedziałem jej wszystko
deziom +456
Właśnie poszło info, że system kolei dla CPK projektował jeden gość, prezes wodociągów XD.
PiS przyjął projekt do realizacji bez żadnych analiz liczby pasazerow i kosztów, klepnięty przez rządowego pełnomocnika CPK, brata tego gościa xDDDD
Przecież to sie w głowie nie mieści, gdyby KO uległo naciskom mariuszy z Brighton, żeby projekt kontynuować na rympal, tak jak to robił PiS, to mielibyśmy piękny bajzel xDD
#cpk #kanalzero #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bekazpodludzi #
PiS przyjął projekt do realizacji bez żadnych analiz liczby pasazerow i kosztów, klepnięty przez rządowego pełnomocnika CPK, brata tego gościa xDDDD
Przecież to sie w głowie nie mieści, gdyby KO uległo naciskom mariuszy z Brighton, żeby projekt kontynuować na rympal, tak jak to robił PiS, to mielibyśmy piękny bajzel xDD
#cpk #kanalzero #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bekazpodludzi #
#mirkots
Największym rakiem i tak jest Pantofel,który ma pretensje, że po 240 rp wpada się w kilka osób
edit: o nie musialem xd
po 1. było was 6, nie 4, tylko zielarz i ruhan sie poddali jak raz spadli xD
po 2. wastwaliśmy wam poty, i jak widać skutecznie, skoro po 20 minutach sie wysraliście z potów do zera prawie (płacz wykopowego botera że nie ma juz potów)
po 3. peta to ty możesz zjeść jeśli umiesz grać tylko 4v1 xD
Rozumiem, że po 240rp można wpaść solo albo wcale xD To tylko o tobie świadczy, że tym rpkiem złożyłeś się jak pet od 3 osób bo Aldin cie nawet nie bił
mam przypomnieć zajebiste akcje jakie były związane z defem Parceli? nie wiem czym się szczycisz, skoro nie raz to my dostaliśmy #!$%@? bo Parcele obrały defa na north gate (rip north gate 28.02.2016 na zawsze w pamięci)..
a z drugiej strony tak jak @Makundra pisze - jeśli nie wywastowali was tam, to kolejne tłumoki
@Makundra: no juz chcialem im AVA rzucic :P
Komentarz usunięty przez autora