@Karoleer: https://www.youtube.com/watch?v=kvTMGYYT2Z4 @zbierski9: Trzymasz sztangę tak jak do ciągu walizkowego, najszerszy napięty i nie uginając w łokciu (minimalnie się ugnie sam, jak nogi przy SLD) robisz uginanie do wewnątrz, jak normalne uginanie obiema rękami podchwytem. Cały wic polega na tym, by robić to długim gryfem, wtedy opanowanie tej bezwładnej #!$%@? uruchamia bardzo dużo mięśnia na przedramionach i nie tylko.( ͡°͜ʖ͡°) Podobne do
@zbierski9: Z małym ciężarem możesz rolować, z większym Ci sztanga wypadnie po którymś powtórzeniu.( ͡°͜ʖ͡°) Ja bym robił chwytem zamkniętym przez cały czas, wszystkie mięśnie i tak dostają po dupsku, bo utrzymanie długiego gryfu i jego stabilizacja wymagają każdego dostępnego włókna.
@zbierski9: Nie ma żadnych limitów, poza zdrowym rozsądkiem i obserwacją odpowiedzi ciała. A ćwiczenia siłowe mają sens ZWŁASZCZA u starszych ludzi, bo zapobiegają starczej sarkopenii oraz trenują CUN na wiele sposobów, co może poprawiać koordynację w zyciu codziennym, a nawet wzmacniać funkcje kognitywne.
Zwiększaj o najmniejszą jednostkę wagi jaką macie do dyspozycji, spokojnie, co kilka sesji, robiąc wywiad na temat samopoczucia i pilnując techniki. Martwy ciąg to bardzo naturalny ruch
Do przyszłych Ukraińców z regionu Kurska dotarła pomoc humanitarna. Niektórzy tak jak koniasz i groover próbują pierwszy raz w życiu coś innego niż chleb i woda #ukraina #rosja
cwiczenia na mocny core? poza martwymi, siadami, plankiem. chodzi mi typowo o sile brzucha.
Russian twist, Full contact twist, martwy ciąg walizkowy, skłony Jandy, unoszenie nóg w zwisie i skłony z żelazem na klacie.
Komentarz usunięty przez autora
@lisord: @Kajetan8: @1mnew: dzieki!
https://www.youtube.com/watch?v=kvTMGYYT2Z4
@zbierski9:
Trzymasz sztangę tak jak do ciągu walizkowego, najszerszy napięty i nie uginając w łokciu (minimalnie się ugnie sam, jak nogi przy SLD) robisz uginanie do wewnątrz, jak normalne uginanie obiema rękami podchwytem.
Cały wic polega na tym, by robić to długim gryfem, wtedy opanowanie tej bezwładnej #!$%@? uruchamia bardzo dużo mięśnia na przedramionach i nie tylko.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podobne do
Z małym ciężarem możesz rolować, z większym Ci sztanga wypadnie po którymś powtórzeniu.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja bym robił chwytem zamkniętym przez cały czas, wszystkie mięśnie i tak dostają po dupsku, bo utrzymanie długiego gryfu i jego stabilizacja wymagają każdego dostępnego włókna.
Nie ma żadnych limitów, poza zdrowym rozsądkiem i obserwacją odpowiedzi ciała.
A ćwiczenia siłowe mają sens ZWŁASZCZA u starszych ludzi, bo zapobiegają starczej sarkopenii oraz trenują CUN na wiele sposobów, co może poprawiać koordynację w zyciu codziennym, a nawet wzmacniać funkcje kognitywne.
Zwiększaj o najmniejszą jednostkę wagi jaką macie do dyspozycji, spokojnie, co kilka sesji, robiąc wywiad na temat samopoczucia i pilnując techniki.
Martwy ciąg to bardzo naturalny ruch
Nie piję, alkohol niszczy komórki mózgowe.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyluzuj, jak mogę się przydać, to się cieszę.