Mircy, jaki może być koszt nocnego przejazdu Uberem czy jakimś innym MyTaxi (albo z night driverem) ze starego Bemowa na Grochów? Z MPT zdaje się, że płaciłam coś koło 8 dych. Ile mogłabym "zaoszczędzić" wybierając tańszego przewoźnika?
@Aerials: ostatnio ze znajomymi kilka razy korzystaliśmy z OptiTaxi i wychodziło taniej niż uberem, jak się umawiasz na trasę podają Ci od razu koszt przejazdu, na stronie mają cennik i można sobie policzyć.
@neib1: Nie jest taniej. Po prostu po 20 w piątki i soboty dostępny jest UberNITE. Ciężej takiego trafić (mniej jeździ) ale jest zdecydowanie mniej kosztuje. :)
@Przepiorek: To tak właśnie napisałem, bo mi przysłali powiadomienie, że cennik jest zależny m.in. od pory dnia i właśnie jakoś po 12PM miało być taniej, ale ręki sobie uciąć za to nie dam.
Według mnie powinny się już rozpocząć negocjacje by zakończyć wojnę. Co zostaje dla Ukrainy a co zostaje dla Rosji jeśli chodzi o teren. #wojna #ukraina
#warszawa #mpt #mytaxi #uber #pytanie
Jak masz dużo chętnych to wchodzi mnożnik i wszystko się mnoży przez ten właśnie mnożnik. W sylwestra dochodził do x3-4
A jeśli nie jechałaś Uberem to Mirki coś pisały o kodzie Play100 na 100zł. Nie wiem czy jeszcze działa.
Jak sobie pomyślę, ile do tej pory wydałam na taksówki...