Aktywne Wpisy
AjaxAmsterdamNL +11
Mirki z tagu #elektryka, jak to sensownie połączyć? Żonie się lampa znudziła i zamówiła inna i wygląda to tak, foto lampy w komentarzu
marcpol +229
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach, czyli działalność gospodarcza prowadzona w niezmienionej formie opodatkowania w roku 2022 i 2023. Założono jedną osobę w gospodarstwie domowym, 20% wkładu własnego i brak jakichkolwiek zobowiązań.
W przypadku podatku liniowego podstawą do obliczania zdolności są przychody i koszty uzyskania przychodów, banki na tej podstawie samodzielnie
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach, czyli działalność gospodarcza prowadzona w niezmienionej formie opodatkowania w roku 2022 i 2023. Założono jedną osobę w gospodarstwie domowym, 20% wkładu własnego i brak jakichkolwiek zobowiązań.
W przypadku podatku liniowego podstawą do obliczania zdolności są przychody i koszty uzyskania przychodów, banki na tej podstawie samodzielnie
#rzeszow #trampolina #podkarpacie #podkarpackie
@ostrzyjnoz: byłem blisko
Komentarz usunięty przez autora
#protip
No właśnie mnie nie kręcą. Jeszcze mam chorobę lokomocyjną, nie raz przy huśtaniu się na huśtawce się źle czułam, więc takie skakanie przez 1,5 godziny... Boję się, że się źle dla mnie skończy.
Grupa 18 osób. I tak, mówił kolega o stroju na przebranie i ręczniku, żeby prysznic wziąć po.