Wpis z mikrobloga

@Laserade: a przeczytałeś to pewnie na jakiejś nacjonalistycznej stronie, tak? :)
Post nie na temat. Kolejne będą usuwane.
Rzucenie kłamstwem nie jest argumentem.

A wystarczy lewakowi podać taką czaszkę

Coś jak totenkopf ss używany przez polskie środowiska nacjonalistyczne obecnie, tak? :)
Coś chyba belki nie zauważasz.

Ściskam.
  • Odpowiedz
@rajet: przecież to jakaś #!$%@? amatorka. Znaleźli sobie obiekty do ustawiania. Słabszych od siebie. Pajace. Niech sie przejada do Berlina np i tam pochodzą wieczorami :D i tam niech kozacza. Cipeczki malinowe.
  • Odpowiedz
@rajet: żaden z tych ludzi nie jest moim kolegą, szkoda że tak agresywnie atakujesz osoby o poglądach prawicowych. Myślałem, że lewica polega na wzajemnej tolerancji. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i życze miłego dnia :)
  • Odpowiedz
żaden z tych ludzi nie jest moim kolegą

Myślałem, że lewica polega

@siezyje: sądziłem, że prawica jest od ocen ogólnych i przyjmie tę na swoją klatę.
  • Odpowiedz
@rajet: Jednak z mojej strony to nie sarkazm. lewactwo notorycznie sapie nt. tolerancji, walki ze stereotypami i uprzedzniami itp, po czym stosuje nietolerancję, stereotypy i uprzedzenia.

Ultrahipokryci.
Tak bardzo wielbią wartości swojej religii marksistowskiej, ale jak przychodzi co do czego i trzeba z tych wartości skorzystać, to nagle się okazuje, że lewacy to najwięksi uogólniacze, faszyści i ciemnogród.
  • Odpowiedz
@Laserade: czuję się jakbym dyskutował z gimbusem :D
Wklejam filmik, na którym z grubsza są zaprezentowane poglądy wielu wykopków rzucających tekstami o pedalstwie, feminizmie i lewactwie (świadczą o tym same wypowiedzi jak i ilość plusów przy nich), ale taki Laserade przyjdzie mnie przekonywać, że posługuję się niesprawiedliwymi stereotypami. No rozczulające :) Nawet nie próbuje zrozumieć, że został ugodzony własną bronią, sądów ogólnych, w celu ośmieszenia jej. Żali się gość, który wykopuje
  • Odpowiedz
@TrinititeWarrior: artykuł jest zbędny. Można samemu wyrobić sobie opinie oglądając załączony film. Mi tam pismaki wyborczej nie są do tego potrzebne ;)
Nie potrafiłem po prostu wrzucić samego filmu.
  • Odpowiedz
@KurtGodel: ale ja nie nazwałem idiotów z artykułu osobami o poglądach prawicowych, odniosłem się do osoby która w swoim wpisie źle stawia przecinki - który atakuje ludzi spod tagu, nazywając ich moimi kolegami, wymyślając jakieś mityczne szeregi.
  • Odpowiedz
odniosłem się do osoby która w swoim wpisie źle stawia przecinki

@siezyje: jeśli wytykasz komuś źle stawiane przecinki, to fajnie byłoby, gdyby w Twoim zdaniu znalazły się wszystkie potrzebne przecinki, mejt :D
  • Odpowiedz
@siezyje: Działa.

Osobniki do jak najszybszej utylizacji, nie ma sensu żeby egzystowali w społeczeństwie.

Czy są prawicą? Nie. Lewicą też nie. Są zwykłą patologią. Gorzej jednak, że sami siebie uważają za prawicę, a aktualne elity postępują tak, że umacniają w nich to przekonanie i przenoszą niejako w mainstream.
  • Odpowiedz