Aktywne Wpisy
alkoJezus +213
I cyk, kolejna majóweczka bez alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, jak to kiełbaska bez piwa? Przecież to bez sensu
A jednak, da się
Terapia zmienia bardzo wiele, sposób myślenia, schematy którymi podążałem przez lata. Nie dogadałbym się z sobą z przed 10 lat, mam wrażenie że byłem kimś innym, byłem alkusem.
Teraz też nim jestem tylko na sucho. Życie alkoholika
Kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, jak to kiełbaska bez piwa? Przecież to bez sensu
A jednak, da się
Terapia zmienia bardzo wiele, sposób myślenia, schematy którymi podążałem przez lata. Nie dogadałbym się z sobą z przed 10 lat, mam wrażenie że byłem kimś innym, byłem alkusem.
Teraz też nim jestem tylko na sucho. Życie alkoholika
Marcinnx +36
4 maja to Klara świętuje swoje urodziny, dwa dni po niej swój dzień będzie miała Laura.
nieźle to sobie wymyślili ( ͡º ͜ʖ͡º)
#lewandowski #lewandowska #mecz
Co tam #4konserwy , jaki stopień w Waszych szeregach mają ci koledzy? Porucznicy? Czy to już Generałowie?
#bekazprawakow #patologiazmiasta #patologia #sebix #neuropa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Post nie na temat. Kolejne będą usuwane.
Rzucenie kłamstwem nie jest argumentem.
Coś jak totenkopf ss używany przez polskie środowiska nacjonalistyczne obecnie, tak? :)
Coś chyba belki nie zauważasz.
Ściskam.
@Laserade: :*
@siezyje: sądziłem, że prawica jest od ocen ogólnych i przyjmie tę na swoją klatę.
@rajet:
A ja sądziłem, że lewica nie ocenia po uogólnieniach, stereotypach i jednostkowych przypadkach.
Ultrahipokryci.
Tak bardzo wielbią wartości swojej religii marksistowskiej, ale jak przychodzi co do czego i trzeba z tych wartości skorzystać, to nagle się okazuje, że lewacy to najwięksi uogólniacze, faszyści i ciemnogród.
Wklejam filmik, na którym z grubsza są zaprezentowane poglądy wielu wykopków rzucających tekstami o pedalstwie, feminizmie i lewactwie (świadczą o tym same wypowiedzi jak i ilość plusów przy nich), ale taki Laserade przyjdzie mnie przekonywać, że posługuję się niesprawiedliwymi stereotypami. No rozczulające :) Nawet nie próbuje zrozumieć, że został ugodzony własną bronią, sądów ogólnych, w celu ośmieszenia jej. Żali się gość, który wykopuje
Nie potrafiłem po prostu wrzucić samego filmu.
http://www.gazeta.tv/plej/19,88284,19690624,video.html?autoplay=true
@siezyje: jeśli wytykasz komuś źle stawiane przecinki, to fajnie byłoby, gdyby w Twoim zdaniu znalazły się wszystkie potrzebne przecinki, mejt :D
Osobniki do jak najszybszej utylizacji, nie ma sensu żeby egzystowali w społeczeństwie.
Czy są prawicą? Nie. Lewicą też nie. Są zwykłą patologią. Gorzej jednak, że sami siebie uważają za prawicę, a aktualne elity postępują tak, że umacniają w nich to przekonanie i przenoszą niejako w mainstream.