Aktywne Wpisy

Clefairy +34
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz
Dusk_Forest77 +90
Gdyby ktoś z was jeszcze sądził ze ten typ nie jest idiotą xD
#nieruchomosci #gielda #mickpl #bekazprzegrywow #heheszki
#nieruchomosci #gielda #mickpl #bekazprzegrywow #heheszki
źródło: 1000030407
Pobierz

Testował ktoś to to?
Bo z ciekawosci postawiłbym jakiś system zamiast andka w lg f60
#android #lg #linuxmasterrace #pytanie
Robiłem to z Debianem.
Dla lepszego zrozumienia (dla ciebie), powiem nieprawdę - ale to można nazwać "VirtualBoksem" dla Androida; tak byś wiedział z czym masz do czynienia
Ciekawe czy by działało normalnie?
Takiego minta wgrać na Andka.
Zobaczyć jak by to działało.
Musisz mieć roota; a resztę to zależy od tego co chcesz używać. To raczej się traktuje jako pewnego rodzaju namiastka komputera; odpalić jakiś program, którego nie ma na Androidzie.
Jak nie masz roota; to pewną namiastką tego rozwiązania jest "Debian Noroot"
Niby Ubuntu się zainstalował na karcie pamięci ale jak daję start to tylko to jest.
źródło: comment_UCIRxQBvd9GlDuAlu3RbtdpKhC36HWw2.jpg
PobierzNiby Ubuntu się zainstalował na karcie pamięci ale jak daję start to tylko to jest.
źródło: comment_OJXr34ARGhe011jr8Koh4p69Qsqw3mfa.jpg
PobierzW twoim przypadku włączył się serwer VNC, musisz za pomocą klienta VNC wbić. (na przykład AndroidVNC)
Ja preferuję XServer XSDL.
Akurat Linux Deploy jest lekko problematyczny, ale daje radę jak się ogarnie o co mu chodzi
Myślałem że od razu mi się załączy po instalacji.
Jest jakiś w miarę prosty poradnik jak to cudo obsługiwać?
Tzw instalacja i odpalanie?
I która wersja linuxa będzie najmniej zajmować?
Bo
Jak już masz zainstalowany i odpalony, to teraz za pomocą pulpitu zdalnego (AndroidVNC) możesz wbić na swój system
W tym przypadku nie pobierasz pliku ISO, ale musisz zagospodarować (wydzielić) jakąś powierzchnię na system (np. 4GB)
Więc sobie chyba odpuszcze zabawy z tym linuxem.
Żebym jeszcze miał więcej wbudowanej, to bym się pobawił. Ale tylko 2gb mam
I tak miałem zmieniać. Bo pół muzyki z PC mi się nie mieści