Aktywne Wpisy

LordMrok +1382

Antorus +207
Zróbcie już ta aborcję do 12 tygodnia i po sprawie, tak jest w całej Unii prawie. Po co znowu się żreć o takie bzdety jak tu trzeba państwo do kupy poskładać i odbudować relacje ze wszystkimi sojusznikami.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.

Testował ktoś to to?
Bo z ciekawosci postawiłbym jakiś system zamiast andka w lg f60
#android #lg #linuxmasterrace #pytanie
Robiłem to z Debianem.
Dla lepszego zrozumienia (dla ciebie), powiem nieprawdę - ale to można nazwać "VirtualBoksem" dla Androida; tak byś wiedział z czym masz do czynienia
Ciekawe czy by działało normalnie?
Takiego minta wgrać na Andka.
Zobaczyć jak by to działało.
Musisz mieć roota; a resztę to zależy od tego co chcesz używać. To raczej się traktuje jako pewnego rodzaju namiastka komputera; odpalić jakiś program, którego nie ma na Androidzie.
Jak nie masz roota; to pewną namiastką tego rozwiązania jest "Debian Noroot"
Niby Ubuntu się zainstalował na karcie pamięci ale jak daję start to tylko to jest.
Niby Ubuntu się zainstalował na karcie pamięci ale jak daję start to tylko to jest.
W twoim przypadku włączył się serwer VNC, musisz za pomocą klienta VNC wbić. (na przykład AndroidVNC)
Ja preferuję XServer XSDL.
Akurat Linux Deploy jest lekko problematyczny, ale daje radę jak się ogarnie o co mu chodzi
Myślałem że od razu mi się załączy po instalacji.
Jest jakiś w miarę prosty poradnik jak to cudo obsługiwać?
Tzw instalacja i odpalanie?
I która wersja linuxa będzie najmniej zajmować?
Bo tam są.
Debian, Ubuntu, Kali linux, Fedora, Arch, Gentoo, OpenSuse, Slackware, RootFS
A nie chciałbym tracić prawie 2gb na plik ISO niepotrzebnie.
Ubuntu tyle prawie zajmuje.
Jak już masz zainstalowany i odpalony, to teraz za pomocą pulpitu zdalnego (AndroidVNC) możesz wbić na swój system
W tym przypadku nie pobierasz pliku ISO, ale musisz zagospodarować (wydzielić) jakąś powierzchnię na system (np. 4GB)
Więc sobie chyba odpuszcze zabawy z tym linuxem.
Żebym jeszcze miał więcej wbudowanej, to bym się pobawił. Ale tylko 2gb mam
I tak miałem zmieniać. Bo pół muzyki z PC mi się nie mieści