Wpis z mikrobloga

@annaes1980: Panie Prof. Ma Pa oryginały od Kiszczaka tak mówią [chociaż to nie prawda] to powinno Panu uzmysłowić , że to co rzekomo miałem zniszczyć musiało być ksero z ksero .i tak było .Ja tych dokumentów nie otrzymałem i jeszcze nie widziałem ,ale z tego co słyszę już 3 dokumenty uznano w wcześniej za nie mojego autorstwa .Źle że Pan mi nie wierzy , a daje wiarę Kiszczakowi i jemu
  • Odpowiedz
że to co rzekomo miałem zniszczyć musiało być ksero z ksero .i tak było

@lechwalesa Zdaje sobie pan sprawę z tego co pan teraz napisał?

Najbardziej w tej całej sprawie ciekawi mnie to w jaki sposób Wałęsa został w pewnym sensie zostawiony przez osoby, które rzekomo go wspierają. Nie wyobrażam sobie, że będąc na miejscu jego syna (który w swoich wypowiedziach podkreśla, że wierzy ojcu) nie zabrałbym mu tego tableta żeby
  • Odpowiedz
Leszke, sam żeś jest prostym człowiekiem. Jesteś takim nieporadnym kretynem, że ja jako 7 letnie dziecko doradzałem rodzicom, aby na ciebie nie głosowali. Tak, urodziłem się w 1983r i już w 89/90 wyczułem twoją dwulicowość, zakłamanie i niski iloraz inteligencji. Tak więc faktem jest to, że to nie na wykopie są prości ludzie, ale to, że to ty jesteś prostym chłopkiem, który dał się wciągnąć do współpracy w wrogim rządem. A, że
  • Odpowiedz
@rafaon: to że dzisiaj możesz takie obelgi prostackie pisać to właśnie dzięki temu prostemu człowiekowi Lechowi Wałęsie. Najgorszymi prostakami są ludzie którzy oceniają innych nawet nie wiedząc co to był komunizm. Byłeś za młody by to pamiętać. Nikt i nic nie jest wstanie zmienić przeszłości,ale jesteśmy wstanie ją zmieniać na błędach przeszłości. I robić tak by było tylko lepiej. Powinniśmy zacząć naprawdę uczyć się na błędach z przeszłoćci a nie
  • Odpowiedz
@anna0611: I naprawde wierzysz, że PRLowska telewizja tak promowała Leszka, jeśli nie był swoim? Tak silnej propagandy aby głosować na Lecha Wałęse nie było nigdy później przy żadnych innych wyborach prezydenckich.
  • Odpowiedz